رئیس انجمن واردكنندگان كود و سم:

كشاورزان كمك بزرگی به تامین مالی كشور می كنند

كشاورزان كمك بزرگی به تامین مالی كشور می كنند

به گزارش گل چرم رئیس انجمن واردكنندگان كودوسم با اشاره به اینكه چندین برابر ارزی كه برای واردات نهاده های كشاورزی صرف می شود، برگشت ارز از تولید و صادرات داریم، اظهار داشت: كشاورزان كمك بزرگی به تامین مالی كشور می كنند.



به گزارش گل چرم به نقل از مهر، مهدی حسینی یزدی در مراسم «افتتاحیه نمایشگاه تخصصی نهاده های كشاورزی تهران» اظهار داشت: چهار میلیون و نیم كشاورز داریم كه حدود ۲۰ میلیون خانوار را پوشش می دهند؛ یعنی یك چهارم جمعیت ایران بدین سبب می توان گفت كشاورزان ما بزرگترین تولیدكنندگان قوت مردم و تامین كنندگان غذا هستند.
وی افزود: وظیفه ما و دولتمردان آن است كه بهترین نهاده های كشاورزی را در اختیار آنان قرار بدهیم.
حسینی با اشاره به اینكه چندین برابر ارزی كه برای واردات و تامین این نهاده ها به كار می رود، برگشت ارز از تولید و صادرات محصولات كشاورزی خواهد بود، اضافه كرد: به جرأت می توان اظهار داشت كه كشاورزان ما، كمكی برای تامین مالی كشور هستند.
وی با اشاره به اینكه باید برای كشاورزانمان و تامین موادغذایی در راه دانش جهانی حركت كرد، اظهار داشت: آمار نشان میدهد در مورد خرید بذرهای كشاورزان، كشاورز با ارز آزاد، بذر خوب و هیبرید خریداری می كند چون بر این باور است كه این بذر كیفیت خوبی دارد و برای او سود خواهد داشت.
رئیس انجمن واردكنندگان سم و كود با اشاره به آفت كش ها اظهار داشت: همانطور كه شاهد بودیم، آفت كش های اروپایی و نسل جدید وارد كشور می شوند و كشاورز به راحتی بهای خرید آنرا می پردازد. در ارتباط با كود نیز در تمام گلخانه های ما و تولیدات اصلی، كشاورز آماده خرید این كودها با ارز نیمایی است.
این فعال بخش خصوصی بیان كرد: اعتقاد ما بر این است كه دولت باید یارانه و هر نوع امكاناتی كه در مورد نهاده ها دارد در اختیار كشاورز قرار بدهد و كشاورز خود حق انتخاب داشته باشد
وی با اشاره به مشكلات واردكنندگان و تامین كنندگان سم، بذر و كود، اضافه كرد: نخستین مشكل برگشت ارز است.
به گفته حسینی، باتوجه به قوانینی كه سازمان پشتیبانی از مصرف كننده از سالهای قبل در مورد قیمت گذاری داشته، واردكنندگان كود، سم و بذر را همچون واردكنندگان شكلات و لوازم آرایش می بیند. مشكل ما این است كه ۱۲ تا ۱۵ درصدی كه برای منافع در نظر گرفته شده، با پرداخت مالیات و سایر عوارض برای هیچ بازرگانی صرف ندارد؛ یعنی منافع خواباندن پول در بانك ها برای بازرگانان بیشتر است.
رئیس انجمن واردكنندگان سم و كود افزود: اعتراض ما بر این است كه بخش فنی در حساب ها لحاظ نمی گردد و فعالیت فنی كارشناسان، آزمایش های مزرعه، ثبت این سموم و كودها و سمینارها دیده نمی شود؛ این یكی از بزرگترین معضلات است.
وی با اشاره به گمرك اظهار داشت: تمام مبنای حساب ها و قیمت ها برابر با سال ۹۵ است درحالی كه ما باتوجه به تحریم ها، مجبوریم از كشورهایی جنس هایی را بیاوریم كه هزینه های زیادی دربر دارد و این مخارج دیده نمی گردد.
حسینی اشاره كرد: چرخش مالی كود و سم یك دوره در سال است یعنی یك تاجر اگر تمام سرمایه خودرا در این كار بگذارد و بخواهد بنا بر قانون سازمان پشتیبانی از مصرف كننده ۱۵ درصد ببرد، درآمدش از سود سپرده بانكی كمتر است
رئیس انجمن واردكنندگان سم و كود درانتها اظهار داشت: ما با بحران های زیادی از قبیل سرمازدگی، آفات، كمبود آب و… مواجه هستیم. مجموع همه این موارد موجب آزار دیدن تجار واردكننده خواهد شد؛ این مساله در هیچ كجا دیده نمی گردد و از دید دولت و سازمان حمایت پنهان مانده است.


منبع:

1398/10/19
23:20:53
5.0 / 5
5176
تگهای خبر: تولید , خرید , صادرات , قیمت گذاری
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۱ بعلاوه ۳
گل چرم