یك مسئول تاكید كرد

تعطیلی واحدهای تولیدی افتخار نیست

تعطیلی واحدهای تولیدی افتخار نیست

گل چرم: رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان كردستان اظهار داشت: تعطیلی واحدهای تولیدی برای مسئولان افتخار نیست ما نباید بر این فعالان اقتصادی سخت بگیریم و واحدهای تولیدی كه برند ملی و جهانی شده اند را بدون دلیل ببندیم.


محمد دره وزمی كه در آیین تجلیل از فعالین اقتصادی و صادركنندگان كه (24آبان ماه) سال جاری در استانداری كردستان برگزار گردید اشاره كرد: در هر شرایطی و به هر صورتی ارگان های ذیربط باید كمك حال صادركنندگان و فعالان اقتصادی باشند.
محمد دره وزمی با اشاره به سیاست های وزارت صنعت، معدن و تجارت افزود: سیاست وزارتخانه كمك به اقتصاد كشور، تنظیم بازار، حفظ جریان تولید و تامین كالای اساسی مورد نیاز مردم است.
وی درانتها با اشاره به سختی های راه اندازی یك واحد تولیدی صنعتی و سرمایه گذاری تصریح كرد: همه دستگاه های دولتی به حفظ جریان تولید در استان كردستان كمك كنند و مشكلات را از پیش روی تولیدكنندگان و فعالان اقتصادی بردارند.
استان كردستان به سبب شرایط جغرافیایی خاص و وجود ظرفیت قابل توجه پرورش دام های سبك و سنگین همیشه مورد توجه بوده است و الان به راهبردی برای جبران توسعه نیافتگی صنعتی این استان از طرف نمایندگان كرد مجلس و مسئولان استانی تبدیل گشته است.

در بزرگترین كارخانه تولید لبنیات كردستان تخته می شود!؟
شركت لبنیات پاك آرا سنندج با گذشت سه دهه فعالیت در عرصه محصولات لبنی، حالا با چالش تامین نقدینگی مواجه می باشد. مشكلی كه به قول مدیرعامل این شركت در صورت عدم رسیدگی و توجه به موقع مسئولان استانی موجب تعدیل نیرو در این واحد تولیدی میگردد.
یكی از شركت هایی كه در زمینه محصولات فراوری شده دامی شامل شیر پاستوریزه، پنیر، ماست و انواع دیگری از فرآورده های لبنی فعالیت دارد شركت لبنیات پاك آرا سنندج است. این شركت در سال 67 با عنوان شركت لبنیات سنندج آغاز به كار كرد و سپس مدتی به زیرمجموعه شركت لبنیات پاك تهران درآمد.
هم اكنون 54 نفر در بخش فروش و 146نفر در بخش تولید شركت لبنیات پاك آرا سنندج درحال فعالیت هستند كه در صورت مرتفع نشدن مشكلات مالی و نقدینگی آن از طرف مسئولان استانی منجر به تعدیل نیرو و فشار مضاعف به دهك های پایین جامعه میگردد و چرخه تولید یكی دیگر از واحدهای تولیدی استان كردستان را سخت تر از همیشه می كند.
حسام خدایی -مدیرعامل شركت لبنیات پاك آرا سنندج- در گفت وگو با خبرنگار ایسنا، با اشاره به عدم تامین نقدینگی از طرف بانك های استان كردستان اظهار نمود: رایزنی هایی با مسئولان استانی درباب تامین نقدینگیمان انجام شده است و امیدواریم بتوانیم تسهیلات موردنظرمان را از بانك عامل دریافت نماییم.
وی ادامه داد: متاسفانه در بحث وثیقه كمبود داریم كه مصوبه تسهیلگری استانداری به سیستم بانكی ابلاغ گردیده است و اداره تعاون، كار و رفاه اجتماعی و سازمان تامین اجتماعی قول مساعدت در این مورد داده اند.

32نفر از پرسنل را به صورت موقت تعدیل كرده ایم
خدایی با اشاره به اینكه به نظر می آید مقوله كار و اشتغال برای تیم بانكی استان كردستان از اهمیت زیادی برخوردار نیست اشاره كرد: در 15روز پایانی آبان ماه 32نفر از پرسنل را به صورت موقت تعدیل كرده ایم و حل نشدن این سوژه موجب تعدیل دائمی نیروهای شركت میگردد.

تنها مشكل ما عدم تامین نقدینگی از طرف بانك كشاورزی است
وی عدم تامین نقدینگی در آینده را عامل بروز مشكلات برای شركت دانست و عنوان كرد: همه كارهای ما شفاف است و از طرف ادارات مشكلی درباب اعطای تسهیلات نداریم و تنها مشكل ما عدم تامین نقدینگی از طرف بانك كشاورزی است.
خدایی با اشاره به اینكه نمونه های خوبی از همكاری بانك ها و شركت های لبنیاتی در استان های دیگر وجود دارد، افزود: شركت لبنیاتی كوچكی در شمال كشور با حمایت و پشتیبانی مسئولان و تسهیلات تخصیصی استانی حالا به یكی از شركت های بزرگ لبنیاتی خاورمیانه تبدیل گشته است كه متاسفانه چنین حمایتی را از بانك های استان كردستان نمی بینیم.
وی درباب برنامه بنیاد مستضعفان برای افزایش ظرفیت دامپروری های شیری كردستان اشاره كرد: این بنیاد اهتمام دارد متناسب با ظرفیت شركت لبنیات پاك آرا سنندج مبادرت به افزایش ظرفیت تولید شیرخام در شركت دشت گل قروه بكند و ما آمادگی كامل برای خرید تضمینی شیرخام این دست دامپروری ها را داریم.
وی اظهار داشت: سرمایه گذاری هایی برای تبدیل شركت لبنیات پاك آرا سنندج به بزرگترین شركت لبنیاتی غرب كشور انجام شده است.
وی با اشاره به مشكلات اقتصادی موجود و تاثیر آن بر شركت لبنیات پاك آرا اظهار نمود: در شرایط اقتصادی كنونی و نوسانات نرخ ارز، تاخیر در پرداختی های پرسنل و كاركنان لبنیات پاك آرا به وجود آمد كه با ثبات بازار، وضع اقتصادی كمی بهتر شد و امیدواریم با همكاری مسئولان اوضاع پرداختی ها بهتر باز شود.
خدایی اضافه كرد: شركت سونسیای فرانسه كه دومین تولید كننده بزرگ پنیر در جهان است خواهان سرمایه گذاری در شركت لبنیات پاك آرا سنندج شده است كه با اعمال تحریم ها این قضیه به تاخیر افتاده است.
وی درانتها با اشاره به برنامه های آینده این شركت ابراز امیدواری كرد: انتظار داریم تا آخر سال جاری افزایش تنوع تولید محصولات داشته باشیم و دریافت شیرخام را از 85تن به روزانه ۱۰۰ تن افزایش دهیم.

شركت لبنیات پاك آرا سنندج چك برگشتی و مشكل وثیقه دارد
جمشید ذبیح اللهی، مدیر روابط عمومی بانك كشاورزی استان كردستان درباب علت عدم پرداخت تسهیلات از طرف این بانك به شركت لبنیات پاك آرا سنندج اشاره كرد: سند شركت لبنیات پاك آرا در رهن بانك صنعت، معدن و تجارت قرار دارد كه 8مرحله وام از این بانك دریافت كرده است و الان برای وثیقه دریافت تسهیلات از بانك كشاورزی مبادرت به معرفی خود شركت كرده است كه درحال حاضر در گرو بانك صنعت، معدن و تجارت قرار دارد.
وی عنوان كرد: شركت لبنیات پاك آرا سنندج به سبب داشتن چك برگشتی و مشكلات وثیقه شرایط و امكان پرداخت تسهیلات را از طرف بانك كشاورزی ندارد.
مدیر روابط عمومی بانك كشاورزی استان كردستان درانتها با تاكید بر تسهیلگری این بانك در پرداخت تسهیلات تصریح كرد: پارسال 900میلیون تومان تسهیلات از طرف بانك كشاورزی بدون كاركرد حساب بانكی و تنها به ضمانت مسئولانی استانی در اختیار شركت لبنیات پاك آرا سنندج قرار گرفت كه این كار را هیچ بانكی انجام نمی دهد.
به گزارش گل چرم به نقل از ایسنا، با بسته شدن مرزهای استان كردستان و توقف فعالیت همیشگی بازارچه های مرزی و اعمال تحریم های ظالمانه آمریكا نیاز است مسئولان به فكر چاره ای برای جوانان و سرمایه های این مرز و بوم باشند كه حالا با فعالیت در تولیدی با اندك حقوق ماهیانه درحال گذراندن زندگی اند. كسانی كه در صورت بیكاری مجبور به روی آوردن به شغل هایی نظیر كولبری و دست فروشی می شوند.
گزارش از سعید فریدی خبرنگار ایسنا، منطقه كردستان



1397/09/14
15:00:05
5.0 / 5
5341
تگهای خبر: بازار , تولید , صادركنندگان , فروش
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۳ بعلاوه ۱
گل چرم