درخواست رییس اتاق بازرگانی ایران از رییس جمهوری:

تسهیلات اقتصادی، شامل اشخاص حقوقی هم بشود

تسهیلات اقتصادی، شامل اشخاص حقوقی هم بشود

به گزارش گل چرم رئیس اتاق بازرگانی ایران در نامه ای جدید به رئیس جمهوری ضمن قدردانی از برخی سیاست های حمایتی دولت برای اقتصاد، از او خواست معافیت های در نظر گرفته شده برای اشخاص حقیقی به اشخاص حقوقی هم ارائه شود.


به گزارش گل چرم به نقل از ایسنا، بعد از شیوع كرونا در ایران، دولت اعلام نمود به منظور پشتیبانی از فعالان اقتصادی و با هدف كاهش اثرات منفی شیوع این ویروس، تسهیلاتی را برای فعالان اقتصادی در نظر خواهد گرفت.
تسهیلات در حوزه پرداخت های مالیاتی، تأمین اجتماعی یا تعویق در پرداخت اقساط بانكی، بخشی از برنامه هایی بود كه از جانب دولت در دستور كار قرار گرفت.
چند هفته بعد از نهایی شدن این سیاست ها، غلامحسین شافعی، رئیس اتاق بازرگانی ایران در نامه ای به حسن روحانی، رئیس جمهوری ایران، ضمن تقدیر از سیاست های حمایتی دولت، از او خواسته به شخصیت های حقوقی هم توجه گردد.
در این نامه كه پایگاه اتاق بازرگانی ایران منتشر نموده آمده است: " احتراماً ضمن تشكر و قدردانی از حضرتعالی و همینطور شورایعالی هماهنگی اقتصادی و ستاد ملی مقابله با كرونا در مورد اتخاذ تصمیمات موثر جهت پشتیبانی از تولید و اشتغال كشور و همچون معافیت صدور یا تجدید پروانه كسب یا كار اشخاص حقیقی مبحث ماده ۱۸۶ قانون مالیات های مستقیم از دریافت گواهی پرداخت یا ترتیب بدهی مالیاتی تا آخر خردادماه سال۱۳۹۹، خواهشمند است با توجه به اینكه عمده فعالیتهای تولیدی، صادراتی و اشتغال كشور توسط اشخاص حقوقی انجام می شود و در جهت پشتیبانی از تولید، صادرات و اشتغال كشور، پیشگیری از گسترش ویروس كرونا و صیانت از بهداشت و سلامت مردم شریف و همچون مدیران و كارمندان خدوم بخش های دولتی و خصوصی، مقرر و دستور فرمایند جزء (۳ ) بند (۴) مصوبه مورخ ۱۳/۱۲/۱۳۹۸ شورایعالی هماهنگی اقتصادی (معافیت از دریافت گواهی پرداخت یا ترتیب بدهی مالیاتی تا آخر خرداد ماه سال ۱۳۹۹) به اشخاص حقوقی هم تعمیم داده شود".
همینطور عباس آرگون – عضو اتاق بازرگانی تهران – در گفتگو با ایسنا، با اشاره به ضرورت توجه دقیق به شرایط شركت ها و واحدهای تولیدی، اظهار نمود: در شرایط فعلی و با عنایت به شیوع ویروس كرونا، بطور قطع باید حمایت های دولت در چند سطح عمده اجرایی شود. یكی از آنها، كمك به اقشار كم درآمد جامعه است كه بدون حمایت امكان گذران امور را نخواهند داشت و دیگر كسب و كارهای كوچكی كه تحت تأثیر كرونا، یا بسته شدند یا بسیار زیان دادند.
او افزود: در كنار این دو گروه، بخشی كه احتیاج به حمایت جدی دارند واحدهای تولیدی بزرگ هستند. واحدهایی كه تعداد زیادی كارمند و نیرو دارند و بخشی از بار اقتصادی كشور را به دوش می كشند. این واحدها هم باید در لیست حمایت ها باشند چونكه در صورت فراموش شدن، نه تنها خود صدمه می بینند كه در نگاه كلان، تأمین نیازهای داخلی مردم و صادرات كالا هم با مشكل مواجه خواهد شد.




منبع:

1399/01/24
22:44:39
5.0 / 5
4861
تگهای خبر: تولید , صادرات , كالا
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۱ بعلاوه ۳
گل چرم