یك مقام مسئول:

صادرات زودهنگام كیوی برای پیشگیری از تخریب بازارهای هدف ممنوع گردید

صادرات زودهنگام كیوی برای پیشگیری از تخریب بازارهای هدف ممنوع گردید

به گزارش گل چرم یك مقام مسئول از ممنوعیت صادرات كیوی فاقد كیفیت اطلاع داد و اظهار داشت: میوه نارس، طعم مطلوبی ندارد و مسلماً با تاثیر منفی روی مصرف كنندگان، تمایل به مصرف آن هم كم می شود.


به گزارش گل چرم به نقل از وزارت جهاد کشاورزی، مدیرکل دفتر میوه ای گرمسیری و نیمه گرمسیری درباره ممنوعیت صادرات کیوی از ۱۵ تیر تا ۱۵ مهرماه، اظهار داشت: بعد از بررسی های چندساله و با دریافت معیارهای کیفی و استانداردهای کشورهای مهم تولید و صادرکننده کیوی و مطرح شدن این مورد با ذینفعان، کارشناسان، محققین، تجار و تولید کنندگان پیشرو، از تاریخ ۱۵ تیر تا ۱۵ مهرماه صادرات این محصول با بریکس زیر ۶.۲ ممنوع اعلام گردید. وی افزود: البته سلایق و خواست بازارهای هدف با عنایت به فیزیولوژی میوه و تاریخ مناسب برداشت کیوی هم مورد مطالعه قرار گرفته و تعیین زمان برای صادرات، سبب پیشگیری از صادرات میوه نارس و کال شده تا به نام و برند میوه ایرانی خدشه ای وارد نشود. به قول جلیلی مقدم، میوه نارس، طعم مطلوبی ندارد و مسلماً با تاثیر منفی روی مصرف کنندگان، تمایل به مصرف آن هم کم می شود. وی با اشاره به اثرات ممنوعیت صادرات کیوی در برهه زمانی خاص، خاطرنشان کرد: «خوشبختانه در چند سال گذشته این مورد مدیریت شده و صادرات کیوی از متوسط ۷۵ تا ۹۰ هزار تن در سنوات پیشین، به ۱۶۰ هزار تن در سال رسیده است». مدیرکل دفتر میوه ای گرمسیری و نیمه گرمسیری در انتها اظهار داشت: اولویت ما حفظ بازارهای بلندمدت، ارجحیت منافع ملی و اکثریت تولیدکنندگان و افراد فعال در صنعت کیوی است.

1399/07/08
13:40:20
5.0 / 5
1975
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۴ بعلاوه ۵
گل چرم