دبیر ستاد تنظیم بازار:

عرضه مرغ در بازار بیشتر از تقاضاست

عرضه مرغ در بازار بیشتر از تقاضاست

به گزارش گل چرم دبیر ستاد تنظیم بازار با اشاره به اینکه مرغ در بازار بیشتر از تقاضاست، اظهار داشت: ۳۰ هزار تن برنج، ۳۰ هزار تن شکر، ۳۰۰۰ تن گوشت قرمز منجمد و ۱۸۰ هزار تن روغن به عنوان سهمیه ویژه استانها تعیین شده است.



به گزارش گل چرم به نقل از مهر، عباس قبادی شب گذشته در برنامه تیر امشب درباره برنامه ریزی برای ماه مبارک رمضان، عنوان کرد: ۱۳۶ هزار تن محصول خرما در انبارها و سردخانه ها موجود است و طرح توزیع آنها داده شده است و هر استان بر مبنای نیاز، سهمیه برنج، شکر و روغن نباتی دارد. در مورد حلیم و آش هم به کمیسیون های نظارت استان ها ابلاغ گردیده که قیمت گذاری کنند و تا پیش از شروع ماه رمضان قیمت اعلام خواهد شد. سهمیه شکر و روغن نباتی صنوف هم مشخص شده و از فردا (امروز) روغن صنوف تحویل خواهد شد.
دبیر ستاد تنظیم بازار با اشاره به اینکه در ماه های گذشته به جز مرغ، مشکلی در سایر کالاها وجود نداشت، خاطرنشان کرد: در بخش میوه، آجیل پوشاک و غیره فراوانی در کشور بود و در محصولات لبنی هم مشکل خاصی وجود نداشت.
به گفته این مقام مسئول برای تنظیم بازار ماه رمضان ۳۰ هزار تُن برنج، ۳۰ هزار تُن شکر، ۳۰۰۰ تُن گوشت قرمز منجمد و حدود ۱۸۰ هزار تُن روغن بعنوان سهمیه ویژه در اختیار استان ها قرار خواهد گرفت تا در صورت ضرورت توزیع شود.
دبیر ستاد تنظیم بازار همینطور خاطرنشان کرد: هم اکنون مرغ در بازار فراوان و بیشتر از تقاضا است. بر این اساس پیشبینی شده که شرکت پشتیبانی دام و طیور مبادرت به خرید مرغ مازاد کند. همینطور میزان کشتار و عرضه دام در سال ۱۳۹۹ نسبت به سال ۱۳۹۸ افزایش داشت، بر این اساس مصرف گوشت قرمز کاهش نیافته است.
محل توزیع اقلام مورد نیاز در ماه رمضان
در ادامه این برنامه قاسم نوده فرهانی، رئیس اتاق اصناف تهران هم اعلام نمود: کالاهایی که مشمول قیمت گذاری است مثل برنج، شکر، گوشت قرمز، مرغ، زولبیا و بامیه، آش و حلیم در فروشگاه های زنجیره ای و میادین میوه و تره بار توزیع می شود.
به گفته وی برنج هندی ۱۸ هزار و ۵۰۰ تومان، برنج تایلندی ۱۲ هزار و ۵۰۰ تومان، شکر ۸ هزار و ۷۰۰ تومان است و هیچ کس حق ندارد گران تر بفروشد. قیمت آش و حلیم هم شنبه اعلام می شود.
وی ضمن اشاره به توزیع ۱۸ کالای مشمول در همه فروشگاه ها تا آخر ماه رمضان به فروشندگان و اصناف سفارش کرد که به مناسبت ماه مبارک رمضان کالاها را با حداقل سود ممکن عرضه کنند و از ثواب این ماه بهره ببرند.
تداوم تشدید نظارت بر بازار تا آخر ماه رمضان
محمدعلی اسفنانی، معاون سازمان تعزیرات هم ضمن اشاره به اجرای طرح ویژه نوروز تا آخر ماه رمضان، اظهار داشت: ظرفیت گشت ها افزایش پیدا کرده و تخلفات رصد می شود. در مناطقی که کالاها، عمده توزیع و عرضه می شود به جای گشت سیار، واحدِ مستقر خواهیم داشت.
وی درباره برخورد با عرضه مرغ قطه بندی شده هم اظهار داشت: تا مشخص شدن قیمت مرغ قطعه بندی و اعلام آن، عرضه مرغ قطعه بندی ممنوع می باشد.
سید جواد احمدی، معاون بازرسی سازمان حمایت هم ضمن اشاره به ادامه طرح نظارتی نوروز در روزهای ماه مبارک اظهار داشت: در ماه متوسط ۲۰ هزار شکایت دریافت می نماییم که بیشتر از ۶۰ درصد شکایت ها منجر به تشکیل پرونده و اعلام به تعزیرات می شود.


منبع:

1400/01/19
23:13:56
5.0 / 5
2022
تگهای خبر: اتاق اصناف , بازار , خرید , فروش
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۹ بعلاوه ۳
گل چرم