مسئول موسسه تحقیقات علوم دامی خبر داد

تولید ۳۴۰۰ كیلوگرم ژل رویال

تولید ۳۴۰۰ كیلوگرم ژل رویال

به گزارش گل چرم رئیس بخش تحقیقات زنبور عسل موسسه تحقیقات علوم دامی كشور با اشاره به اینكه سال قبل حدود ۳.۴ تُن ژل رویال در كشور تولید شد، اظهار داشت: مرغوبیت ژل رویال تولیدشده در ایران در مقایسه با سایر كشورهای تولیدكننده انبوه مانند چین بالا بوده و استفاده از روش های نوین، تولید این محصول را در سال های گذشته بیشتر كرده است.


به گزارش گل چرم به نقل از ایسنا، ناصر تاج آبادی عصر روز گذشته (دوشنبه، ۳۱ تیرماه) در كارگاه آموزشی روش های نوین تولید ژل رویال كه از جانب جهاد دانشگاهی چهارمحال و بختیاری برگزار شد، با تشكر از دبیرخانه طرح نوین توسعه مشاغل خانگی جهاد دانشگاهی استان در برگزاری این كارگاه، اظهار داشت: باید از توان این مجموعه در زمینه های مختلف آموزشی و پژوهشی بهره برد.
رئیس بخش تحقیقات زنبور عسل موسسه تحقیقات علوم دامی كشور با اشاره به اینكه حالا ۸۵ هزار زنبوردار در كشور فعالیت می نمایند، اضافه كرد: سالانه حدود ۹۰ هزار تن عسل توسط زنبورداران كشور تولید می شود.
تاج آبادی با اشاره به اینكه سال قبل بیشتر از ۱۵۰۰ تن عسل به كشورهای خارجی صادر كرده ایم، خاطرنشان كرد: میزان ارزآوری این محصول برای كشور پارسال بیشتر از ۹ میلیون دلار بوده است.
رئیس بخش تحقیقات زنبور عسل موسسه تحقیقات علوم دامی كشور از برگزاری حدود ۱۰۰ دوره آموزشی تولید ژل رویال در كشور اطلاع داد و تصریح كرد: زنبورداران از این دوره ها استقبال قابل توجهی كرده اند و برگزاری دوره های جدید هم برنامه ریزی شده است.
وی با اشاره به فرآوری ژل رویال به صورت قرص، كپسول و لوازم آرایشی، افزود: تمام دستگاه های فرآوری این محصول در كشور وجود دارد و نیاز تولید ژل رویال داخل را تأمین می كند.
تاج آبادی با تاكید بر اینكه برگزاری دوره های آموزشی روش های نوین محصولات زنبورداری با هدف خارج كردن این حرفه از تك محصولی است، افزود: ژل رویال، بره موم، گرده گل و زهر زنبور همچون محصولات زنبورداری در كنار عسل است.
رئیس بخش تحقیقات زنبور عسل موسسه تحقیقات علوم دامی كشور اظهار نمود: هر ساله تسهیلات كم بهره ای از راه سازمان های جهاد كشاورزی استان ها به زنبورداران اعطا می شود.

ثبت نام ۲۵۰۰ نفر در طرح توسعه مشاغل خانگی
سیروس رضایی، رئیس جهاد دانشگاهی استان هم در این كارگاه یك روزه، اظهار داشت: جهاد دانشگاهی استان در كنار سایر دانشگاه ها و مراكز آموزشی و پژوهشی در حوزه های مختلف آموزشی، فرهنگی و پژوهشی فعالیت می كند.
وی اضافه كرد: امیدواریم با تلاش های نیروهای جوان این مجموعه بتوانیم به پیشبرد شعار سال یعنی رونق تولید كمك كرده و در تحقق آن بكوشیم.
رئیس جهاد دانشگاهی استان با اشاره به مأموریت جدید این نهاد در طرح نوین توسعه مشاغل خانگی، اظهار نمود: حدود ۲۵۰۰ نفر در كلاس های این طرح ثبت نام كرده اند كه از این تعداد حدود۲۰۰۰ نفر آموزش های مشاغل خانگی مختلف را فراگرفته و خیلی از متقاضیان وارد بازار كار شده اند.
رضایی بر عرضه آموزش های اشتغال محور جهاد دانشگاهی در حوزه كشاورزی تصریح كرد و افزود: برگزاری كارگاه های نوین آموزشی در حوزه كشاورزی و بهره گیری از اساتید مجرب در سطح ملی می تواند مسیر تحقق رونق تولید و افزایش اشتغال را هموار كند.

"زنبورداری"، شغلی با توجیه اقتصادی و سرمایه گذاری كم خطر
معاون توسعه محصولات دامی جهاد كشاورزی استان هم در این كارگاه با اشاره به اینكه كشاورزی موتور محرك سایر بخش های صنعتی و غیرصنعتی است، اظهار داشت: آموزش های تخصصی مشاغل كشاورزی بعنوان یكی از زیرساخت های توسعه باید مورد توجه قرار گیرد.
سام مردانی با تقدیر از فعالیت های جهاد دانشگاهی استان در عرضه آموزش های تخصصی حوزه كشاورزی، اضافه كرد: با عنایت به شرایط استان بهره گیری از روش های نوین در مشاغل گوناگون كشاورزی می تواند بخشی از مشكل اشتغال استان را رفع كرده و ثروت آفرین باشد.
وی زنبورداری را از مشاغل دارای توجیه اقتصادی و سرمایه گذاری كم خطر دانست و اظهار نمود: با عنایت به تنوع گیاهی موجود در مناطق مختلف استان، پتانسیل خوبی برای زنبورداری وجود دارد.
معاون توسعه محصولات دامی جهاد كشاورزی استان از وجود حدود ۲۰۰ هزار كلونی زنبور عسل در استان اطلاع داد و خاطرنشان كرد: بیشتر از یك ۱۸۰۰ زنبوردار در چهارمحال و بختیاری فعالیت می نمایند.




1398/05/01
17:46:04
5.0 / 5
5226
تگهای خبر: بازار , تولید , جهاد كشاورزی , كشاورزی
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۶ بعلاوه ۲
گل چرم