معاون حجتی خبر داد

امكان صادرات ۵ میلیارد دلاری پسته، تولید افزایش یافت

امكان صادرات ۵ میلیارد دلاری پسته، تولید افزایش یافت

به گزارش گل چرم معاون وزیر جهاد كشاورزی اظهار داشت: باتوجه به فراهم بودن شرایط برای افزایش تولید پسته، این محصول طی چند سال آینده می تواند 4 تا 5 میلیارد دلار ارزآوری برای كشور داشته باشد.


به گزارش گل چرم به نقل از وزارت جهاد كشاورزی، علی اكبر مهرفرد معاون توسعه بازرگانی و صنایع كشاورزی وزارت جهاد كشاورزی در مراسم راه اندازی معاملات آتی پسته در بورس كالای ایران، امكانات سخت افزاری تولید پسته در كشور را مناسب ارزیابی كرد و اضافه كرد: هم اكنون تجارت خارجی پسته حدود ۱.۵ میلیارد دلار است.
وی اشاره كرد: باتوجه به فراهم بودن شرایط برای افزایش تولید این محصول، پسته طی چند سال آینده می تواند ۴ تا ۵ میلیارد دلار ارزآوری برای كشور داشته باشد.
معاون وزیر جهاد كشاورزی، خشكسالی را از دلیلهای كاهش تولید پسته در سال قبل عنوان نمود و اضافه كرد: حدود ۱۳ استان در كشور به صورت تجاری پسته تولید می كنند و در سایر استان ها نیز تولید این محصول در حال انجام می باشد و پیش بینی می شود میزان تولید امسال نسبت به سال قبل با افزایش همراه باشد.
مهرفرد با تاكید بر این مساله كه در صنعت پسته امكان توسعه سطح تولید برقرار است، اظهار داشت: سالانه ۱۴ هزار هكتار ظرفیت جدید برای این محصول ایجاد می شود و با ارتقای زیرساخت های نرم افزاری و سخت افزاری می توان جایگاه ایران در این تجارت را در بازارهای جهانی ارتقا داد. همین طور ۳۰ تا ۵۰ هزار هكتار نیز اصلاح و بازسازی باغات در این بخش انجام می شود.
وی با اشاره به اینكه در حوزه پسته ظرفیت تجاری خوبی وجود دارد كه باید از آن استفاده كرد، اظهار داشت: در این شرایط اگر بتوانیم مشكلات بازار را شناسایی نماییم و انگیزه ها را برای ورود فعالان بازار به بورس افزایش دهیم، خواهیم توانست تولید پسته را با شیب تند بالا ببریم.
معاون وزیر جهاد كشاورزی اشاره كرد: بورس كالای ایران باید با استارتاپ ها وارد همكاری شود كه این مساله سبب ارتقای كیفیت محصولات و استانداردسازی اثرگذار خواهد شد.


منبع:

1398/07/22
18:36:03
5.0 / 5
4769
تگهای خبر: استاندارد , بازار , تولید , جهاد كشاورزی
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۹ بعلاوه ۳
گل چرم