كدام همتا معتبر است؟
گل چرم: اگر با پیامكی به اسم سامانه همتا مواجه شدید كه برای جلوگیری از قطع شدن گوشی از شما درخواست پول كرد، لازم است بدانید سایت رسمی سامانه همتا hamta.ntsw.ir است و این سامانه هم برای انجام فرآیندهای خود وجهی دریافت نمی نماید.
به گزارش گل چرم به نقل از ایسنا، کلاهبرداران با راه اندازی سایت های جعلی که شبیه به سایت های اصلی است، به ربودن اطلاعات افراد، اغلب برای سوءاستفاده های مالی اقدام می کنند؛ در این شیوه که اصطلاحاً به فیشینگ مشهور است، بوسیله اطلاعات واردشده توسط کاربران در صفحات جعلی حساب های بانکی قربانیان خالی می شود. اگر بخواهیم در مقابل تهدیدات سایبری ایمن باشیم، باید موارد امنیتی را رعایت نماییم، هر ایمیلی را باز نکرده و روی هر لینکی کلیک نکنیم، آدرس سایت ها را دقیق چک نماییم که همان آدرس مورد نظر باشد.
اخیرا پیامکی برای برخی افراد ارسال و از آنها خواسته شده جهت جلوگیری از قطع شدن تلفن همراه، مبلغی را پرداخت کنند. کاربر بوسیله لینک موجود در این پیامک ها به صفحه ای شبیه به سامانه همتا و سپس به صفحه ای هدایت می شود که ظاهر آن شبیه درگاه های پرداخت است و مشخصات کارت بانکی از کاربر دریافت می شود.
بنا بر این کانال رسمی آموزش و اطلاع رسانی ثبت تلفن همراه (رجیستری) آگهی داده که این روش، یکی از شیوه هایی است که کلاه برداران برای دستبرد زدن به حساب بانکی افراد از آن استفاده می نمایند. بدین سبب لازم است درصورت ملاحظه چنین مواردی، مراتب در اسرع وقت بوسیله بخش گزارش مردمی درگاه اینترنتی پلیس فتا به آدرس cyberpolice.ir گزارش شود.
کاربران باید توجه داشته باشند هرگونه اطلاع رسانی در زمینه طرح ثبت تلفن همراه، بوسیله سرشماره پیامکی HAMTA انجام می گیرد. همین طور در صورت دریافت هرگونه پیامک با محتوای مشکوک، می توانید موضوع را با مرکز پاسخگویی سامانه همتا به شماره ۰۹۶۳۶۶ از ساعت ۸ بامداد تا ۱۲ شب در ۷ روز هفته طرح کنید تا راهنمایی های لازم ارائه شود.
ازطرفی سایت رسمی سامانه همتا hamta.ntsw.ir و سایت اطلاع رسانی همتا hamtainfo.ntsw.ir است و سامانه همتا دامنه دیگری ندارد. علاوه بر این، سامانه همتا برای انجام فرآیندهای خود وجهی دریافت نمی کند و انجام همه فرایندهای سامانه همتا رایگان است.
بدین سبب لازم است قبل از هرگونه پرداخت حتما باید از اعتبار درگاه پرداخت مطمئن شد، خاصیت های اولیه درگاه پرداخت معتبر شامل عبارت https و همین طور علامت تأیید سرویس دهنده (معمولاً به صورت قفل سبزرنگ) است که در ابتدای آدرس درگاه پرداخت وجود دارد. درگاه پرداخت زیردامنه ای از دامنه shaparak.ir است و هرگونه ترکیب دیگری از کلمه shaparak و هر پسوند دامنه دیگری به غیر از ir. غیرمجاز می باشد، بعنوان مثال ترکیب هایی نظیر shapaarak یا shaparack نامعتبر هستند. برای اطلاع از آدرس درگاه های پرداخت اینترنتی معتبر می توانید به تارنمای کاشف به آدرس kashef.ir مراجعه کنید.
منبع: گل چرم
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب