نقره ریزش كرد

نقره ریزش كرد

گل چرم: قیمت نقره در معاملات روز سه شنبه با سودگیری سرمایه گذاران از رشد چشم گیر روز گذشته این فلز باارزش حدود دو درصد کم شد.



به گزارش گل چرم به نقل از ایسنا، اونس نقره برای تحویل فوری با ۱.۵ درصد کاهش، به ۲۸ دلار و ۵۴ سنت رسید. بهای معاملات این بازار روز گذشته تحت تاثیر سیل ورود سرمایه گذاران غیرحرفه ای به بازار، ۷.۳ درصد جهش پیدا کرده بود که بالاترین قیمت از فوریه سال ۲۰۱۳ بود و به مرز ۳۰ دلار و سه سنت رسیده بود.

شرکت CME Group سپرده الزامی از طرف بورس برای جلوگیری از ریسک ورشکستگی سرمایه گذارانی که در معاملات آتی حضور دارند را افزایش داد تا سفته بازی در بازار نقره را کنترل کند. هجوم دیوانه وار به بازار نقره که از هفته گذشته شروع شده، سبب شده است خیلی از شرکتها از آمریکا گرفته تا سنگاپور برای تامین تقاضا برای شمش و سکه نقره تقلا کنند. همین طور کمیسیون معاملات آتی کالای آمریکا به دقت اوضاع بازار را زیر نظر گرفته است.

آمار صندوق "آی شیرز سیلور تراست" که بزرگترین صندوق ETF نقره است، نشان داد داراییهای نقره این صندوق از روز پنج شنبه تا جمعه به رکورد ۳۷ میلیون سهم رسید. هر سهم معادل یک اونس نقره است.

ادوارد مایر، تحلیلگر شرکت ED&F Man Capital Markets در این زمینه اظهار داشت: این حقیقت که نقره بدون افزایش قیمت مشابه سایر فلزات باارزش صعود کرده است نشان میدهد که تحت تاثیر عوامل بیرونی بوده و بدین سبب مستعد افت قابل توجه قیمت است.

با وجود فقدان عوامل بنیادین موثر در صعود قیمتها، کارشناسان می گویند تقاضای سرمایه گذاران غیرحرفه ای می تواند بازار را در آینده نزدیک همچنان بالاتر ببرد.

گرگور گرگرسن، موسسه شرکت تجاری سیلور بولین پی تی در سنگاپور اظهار نمود تعدادی از مشتریان طلا را می فروشند تا نقره بخرند. کمبود سکه نقره به خصوص در آمریکای شمالی به وجود آمده با این وجود همچنان می توانیم شمش هزار اونسی نقره را با نرخ فعلی عرضه نماییم.

شرکت کارگزاری شمش اپمکس آمریکا نسبت به تاخیر در انجام معاملات نقره به سبب افزایش حجم معاملات هشدار داد. سایر شرکتهای آمریکایی هم به مشتریانشان درباره تاخیر پنج تا ۱۰ روزه تحویل هشدار داده اند.

فروشندگان و کارشناسان صنعت می گویند بااینکه افزایش سریع تقاضا، عرضه را با محدودیت روبرو کرده اما موجودی این فلز فراوان است و زمانی که فلز به مقصد مورد نیاز ارسال شود، تاخیرها احیانا کمتر می شود.

طبق اعلام شرکت مشاوره متالز فوکوس، حدود یک میلیارد اونس نقره سالانه تولید و مصرف می شود و عرضه این فلز در یک دهه اخیر مازاد داشته است.

سرمایه گذاران چینی هم وارد بازار معاملات آتی و خرید سهام شرکتهای معدنی شدند اما ورود آنها محدودیتهای فیزیکی را به دنبال نداشته است. خریداران هندی هم معمولا طلا را بعنوان سرمایه گذاری ترجیح می دهند.

بر اساس گزارش رویترز، طبق آمار متالز فوکوس، هند و چین معمولا یک چهارم تا یک سوم از تقاضا برای محصولاتی نظیر شمش و سکه نقره را می سازند.





منبع:

1399/11/14
12:27:05
0.0 / 5
1613
تگهای خبر: بازار , تولید , خرید , فروش
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۲ بعلاوه ۱
گل چرم