فراخوان كارآزمایی بالینی برای محصول درمان اختلالات بویایی ناشی از كرونا

فراخوان كارآزمایی بالینی برای محصول درمان اختلالات بویایی ناشی از كرونا

چهل و سومین فراخوان «کارآزمایی بالینی محصول اولفکترین بمنظور درمان اختلالات بویایی ناشی از کرونا» با حمایت صندوق نوآوری و شکوفایی و به سفارش یک شرکت دانش بنیان منتشر می شود.


به گزارش گل چرم به نقل از ایسنا، یکی از با اهمیت ترین عوارض مبتلا به بیماری کووید-۱۹ اختلالات بویایی است و هم اکنون روشی استاندارد و قطعی برای درمان این اختلالات در هیچ کشوری گزارش نشده است.

تمرین بویایی یک روش جدید توانبخشی حس بویایی است که در آن نورون های گیرنده بویایی انسان با قرارگیری در معرض مواد موثره خاص به تدریج ترمیم و بازسازی می شوند. در این روش بیمار در یک بازه ۹۰ روزه، هر روز و روزی دو مرتبه در معرض ۴ نوع ماده موثره متفاوت قرار می گیرد.

شرکت متقاضی این نیاز تحقیقاتی درحال توسعه محصول جدیدی جهت درمان اختلالات بویایی برمبنای روش تمرین بویایی است و برای تکمیل توسعه این محصول، به انجام کارآزمایی بالینی این محصول و تعیین میزان اثربخشی آن در روند بهبود بیماران مبتلا به اختلال بویایی ناشی از کووید-۱۹ نیازمند است.
گروه های پژوهشی و فناور توانمند برای ارائه چاره مذکور باید تا ۲۸ تیر ماه سال جاری پروپوزال خودرا در قالب Word بوسیله سامانه غزال به آدرس ghazal.inif.ir/grant ارسال نمایند.

انتظار می رود، تیم مجری این پروژه تحقیقاتی با طراحی روش استاندارد کارآزمایی بالینی این محصول، میزان اثربخشی آنرا بر روی بیماران مبتلا به اختلالات بویایی ناشی از کووید-۱۹ مشخص نماید.

به نقل از روابط عمومی صندوق نوآوری و شکوفایی، پروپوزالی که بیشترین تناسب را با الزامات این نیاز تحقیقاتی داشته باشد انتخاب و بعنوان مجری به شرکت دانش بنیان متقاضی معرفی خواهد شد.




1400/04/14
10:04:12
5.0 / 5
811
تگهای خبر: استاندارد , محصول
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۲ بعلاوه ۲
گل چرم