آرد بدون سبوس در پخت نان استفاده نمی گردد
به گزارش گل چرم رئیس اتحادیه نانوایی سنتی اظهار داشت: آرد بدون سبوس نداریم و در پخت هیچ نانی از آردی که سبوس ندارد استفاده نمی گردد.
به گزارش گل چرم به نقل از ایسنا، بیژن نوروز مقدم در یک برنامه تلویزیونی اظهار نمود: برای انواع نان آردهای مختلفی به کار می رود. آرد بربری ۱۸ درصد و آرد تافتون و لواش ۱۵ درصد و آرد سنگک هم ۱۲ درصد سبوس گیری می شود.
وی درباره این ارقام خاطرنشان کرد: وقتی این ارقام را اعلام می نماییم یعنی الباقی سبوس و گندم تبدیل به آرد می شود و این گونه نیست آرد سبوس نداشته باشد. ۱۲ درصد سبوس گیری یعنی ۸۸ درصد الباقی سبوس و گندم تبدیل به آرد می شود.
به قول رئیس اتحادیه نانوایی سنتی، همه آردها سبوس دارند یکی بیشتر و یکی کمتر.
نوروز مقدم در باره برخی شائبه ها پیرامون پخت نان با آرد بدون سبوس تصریح کرد: این درصدبندی مصوبه ای است که چند سال ادامه دارد و پیش تر برای نان ها تغییر نوع آرد می دادند اما برای هر نوع نان این رقم ثابت است و کسی نمی تواند در این درصدها تغییرات ایجاد نماید.
وی درباره پخت نان سنگک با آرد تافتون و دیگر نان ها هم اضافه کرد: اتحادیه سنگک جدا از اتحادیه نانوایی سنتی است و خود اتحادیه باید پاسخگو باشد.
نوروز مقدم با اشاره به اینکه نانوایی ها نمی توانند آرد خویش را تغییر دهند خاطرنشان کرد: آرد ما در سامانه است و ما حق انتخاب غیر از چیزی که از راه سامانه دریافت می نماییم نداریم.
منبع: گل چرم
این مطلب را گل چرم می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان گل چرم در مورد این مطلب