جهاد دانشگاهی خراسان جنوبی حامی عناب می شود

جهاد دانشگاهی خراسان جنوبی حامی عناب می شود

به گزارش گل چرم عضو هیات علمی مجتمع تحقیقات گیاهان دارویی جهاددانشگاهی خراسان جنوبی اظهار داشت: جهاد دانشگاهی خراسان جنوبی با انجام اقداماتی همچون انجام طرح های پژوهشی بازار محور در جهت بهبود تولید و ارتقای سطح كمی و كیفی فرآورده های این محصول توانسته است توجه خیلی از سرمایه گذاران و فعالان حوزه كسب و كار را به سمت سرمایه گذاری روی عناب جلب نماید.


مهدی ابراهیمی در گفتگو با ایسنا، اظهار نمود: خراسان جنوبی با ۲۸۵۰ هكتار از حدود سه هزار هكتار سطح زیر كشت عناب در كشور، بیشتر از ۹۵ درصد سطح زیر كشت این محصول را به خود اختصاص داده و سالانه حدود ۴۲۰۰ تن میوه عناب را روانه بازار مصرف می كند.
وی ادامه داد: بررسی سوابق تاریخی خراسان جنوبی نشان داده است كه گذشتگان این مرز و بوم كاشت و مراقبت از این درخت پرارزش را تكلیف خود دانسته و امروزه درختان كهنسال گوناگونی در این استان به یادگار مانده است كه در بین آنها درختان عناب با نزدیك به ۴۰۰ سال سن هم مشاهده می شوند.
عضو هیأت علمی مجتمع تحقیقات گیاهان دارویی جهاددانشگاهی خراسان جنوبی بیان كرد: علیرغم تلاش های پرارزش خیلی از سازمان های متولی پشتیبانی از محصولات كشاورزی و اقدامات مؤثری كه طی سال های اخیر در جهت توسعه كاشت، بهبود تولید و بهره برداری بهینه از عناب صورت گرفته است، نبود حامی مشخص برای معرفی و حمایت همه جانبه از عناب سبب گشته است تا مشكلات تولید این محصول استراتژیك همچنان دغدغه ای برای كشاورزان، مسئولان و دلسوزان استان باشد.
ابراهیمی افزود: با شروع فعالیت های هدفمند و منسجم جهاد دانشگاهی خراسان جنوبی از سال ۱۳۹۵ در جهت حمایت همه جانبه از زنجیره ارزش محصول استراتژیك عناب و یكسو كردن فعالیت های پراكنده در استان كه منجر به تعاملات مثبت بین سازمانی شد، آینده ای روشن برای آینده تولید عناب قابل تصور است.
وی تصریح كرد: جهاد دانشگاهی خراسان جنوبی با انجام اقداماتی همچون انجام طرح های پژوهشی بازار محور در جهت بهبود تولید و ارتقای سطح كمی و كیفی فرآورده های این محصول توانسته است توجه خیلی از سرمایه گذاران و فعالان حوزه كسب و كار را به سمت سرمایه گذاری روی عناب جلب نماید.
عضو هیأت علمی مجتمع تحقیقات گیاهان دارویی جهاددانشگاهی خراسان جنوبی اظهار نمود: پشتیبانی از ایده های پژوهشی در تمامی حوزه های وابسته به محصول عناب در چارچوب برگزاری نخستین همایش ملی عناب در شهریورماه سال جاری هم یكی دیگر از اقدامات قابل توجه جهاد دانشگاهی در جهت پشتیبانی از عناب و جلب مشاركت جمعی برای حل مشكلات پیش روی تولید، فرآوری، بازاریابی و صادرات این محصول پرارزش است.
ابراهیمی خاطرنشان كرد: امید است با تداوم حمایت جهاد دانشگاهی از عناب و مشاركت و همكاری روز افزون سازمان های ذی ربط، مسئولین استانی و كشوری، سرمایه گذاران، فعالان اقتصادی، كشاورزان و همه مردم استان، محصول عناب بتواند در تولید درآمدهای غیرنفتی كشور و محرومیت زدایی از استان خراسان جنوبی سهم عمده ای داشته باشد.



1398/03/13
15:29:29
5.0 / 5
5988
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۵ بعلاوه ۳
گل چرم