سهم ۵ درصدی خدمات دامپزشکی در هزینه تولید هر کیلوگرم فرآورده خام دامی

سهم ۵ درصدی خدمات دامپزشکی در هزینه تولید هر کیلوگرم فرآورده خام دامی

به گزارش گل چرم، رییس سازمان دامپزشکی اظهار داشت: صدور مجوزهای بهداشتی و اجرای ضوابط قرنطینه ای هزینه اضافی بر تولید تحمیل نمی نماید. سهم مجموع هزینه های خدمات دامپزشکی در تولید تنها بین ۵ تا ۵.۴ درصد است.



به گزارش گل چرم به نقل از مهر، علیرضا رفیعی پور، ضمن اشاره به نقش این سازمان در صیانت از سرمایه دامی کشور، اظهار نمود: تمامی اقدامات سازمان دامپزشکی همچون صدور مجوزهای بهداشتی، اجرای ضوابط قرنطینه ای و نظارت های تخصصی، در امتداد دفاع از تولید، حفظ سلامت دام و تامین امنیت غذایی کشور به انجام می رسد.
وی اضافه کرد: برخی فعالین حوزه تجاری دام و گوشت، اجرای دستورالعمل های دامپزشکی یا صدور مجوزهای بهداشتی و قرنطینه ای را هزینه ای اضافی تلقی می کنند، در حالیکه این برداشت کاملا خلاف واقع است؛ برای اینکه این اقدامات با هدف پیشگیری از بروز مخاطرات بهداشتی، جلوگیری از قاچاق و جابه جایی غیر مجاز دام و پیشگیری از انتقال بیماری های دامی اجرا می شود.
رفیعی پور با اعلان اینکه رعایت الزامات بهداشتی به پایداری تولید و رونق اقتصاد دام و گوشت کمک می نماید، خاطرنشان کرد: حتی در وضعیت شیوع بیماری های دامی و اعمال محدودیت های قرنطینه ای نیز هدف اصلی، دفاع از تولید و حفظ چرخه تجاری است.
وی توضیح داد: محدودیت های قرنطینه ای تنها در مناطق آلوده و برای جابه جایی دام زنده اعمال می شود و سایر مناطق کشور مطابق ضوابط بهداشتی امکان جابه جایی دام را دارند.
رئیس سازمان دامپزشکی کشور تاکید کرد: برای جابه جایی گوشت در هیچ شرایطی محدودیتی اعمال نمی شود و حتی در صورت بروز بیماری های راهبردی دامی و قرنطینه یک شهرستان، تامین گوشت مورد نیاز آن منطقه از راه کشتارگاه ها و شهرستان های مجاور به انجام می رسد تا از انتقال عامل بیماری زا از راه دام زنده جلوگیری شود.
وی اضافه کرد: این سیاستها در امتداد دفاع از تولید، حفظ سلامت دام و استمرار فعالیت بازار دام و گوشت کشور تدوین و اجرا می شود.
رفیعی پور ضمن اشاره به سهم خدمات دامپزشکی در هزینه های تولید اظهار داشت: مجموع هزینه های در رابطه با کارهای دامپزشکی شامل اقدامات بهداشتی، نظارتی، تشخیصی، قرنطینه ای، واکسیناسیون، دارو، فرآورده های بیولوژیک، مکمل ها، سموم و سایر خدمات تخصصی، تنها بین ۵ تا ۵.۴ درصد هزینه تولید هر کیلوگرم فرآورده خام دامی را تشکیل می دهد.
وی افزود: بیشتر از ۹۴ درصد هزینه های تولید در ارتباط با سایر بخش هاست و بدین سبب نسبت دادن رشد هزینه های تولید یا بازار دام و گوشت به خدمات دامپزشکی، بدون پشتوانه کارشناسی است.
رئیس سازمان دامپزشکی کشور با دعوت از فعالین این حوزه برای دریافت اطلاعات دقیق تخصصی از ادارات دامپزشکی، اظهار نمود: هیچ تولید پایدار، صادرات، واردات یا تامین امنیت غذایی بدون پشتوانه اقدامات بهداشتی، نظارتی، تشخیصی، آزمایشگاهی و آموزشی دامپزشکی امکانپذیر نیست و این خدمات، سرمایه گذاری برای حفظ تولید و سلامت جامعه به حساب می آید.
1405/04/29
15:05:27
5.0 از 5
15
تگهای خبر: آموزش , اقتصاد , بازار , تولید
این مطلب را گل چرم می پسندید؟
(1)
(0)
X

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان گل چرم در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۶ بعلاوه ۴
پربیننده های گل چرم

چالشی های گل چرم

تازه های گل چرم

گل چرم