در گزارش گل چرم عنوان شد؛
۲۰۶ هزار هكتار از اراضی خوزستان زیر كشت شلتوك رفتند
به گزارش گل چرم رئیس سازمان جهاد كشاورزی استان خوزستان اظهار داشت: هم اكنون حدود ۲۰۶ هزار هكتار از اراضی خوزستان زیر كشت شلتوك رفته كه پیشبینی می شود حدود ۹۰۰ هزار تُن شلتوك از این سطح برداشت شود.
كیخسرو چنگلوایی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار نمود: صدور مجوز برای صادرات برنج حاصل كار جمعی و خصوصاً حمایت و پیگیری استاندار خوزستان است.
وی اضافه كرد: همینطور سازمان صنعت، معدن و تجارت این استان بعنوان متولی تنظیم بازار خصوصاً برای محصولات خوراكی همچون برنج و مواد پروتئینی پیگیر فروش محصولات تولیدی برنج از كشاورزان برنج كار خوزستانی است.
چنگلوایی افزود: با عنایت به اعلام تاجران و فعالان اقتصادی ایرانی كه برخی از آنها خوزستانی هم هستند در خصوص هماهنگی با خریداران خارجی كه آمادگی خویش را برای خرید شلتوك داشتند، نسبت به دریافت مجوز صادرات آن هم فقط برای خوزستان اقدام شد.
رئیس سازمان جهاد كشاورزی استان خوزستان عنوان كرد: صادرات شلتوك از كشور ممنوع بود ولی با عنایت به این رغبت تاجران برای صادرات برنج، به وزارت جهاد كشاورزی درخواست صدور مجوز را عرضه و در نهایت وزارت صنعت، معدن و تجارت هم موافقت خویش را اعلام نمود.
وی اظهار نمود: معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری خوزستان یك نفر را برای دریافت مجوز صادرات برنج خوزستان به كشور عراق از وزیر كشاورزی این كشور معمول كرده است.
چنگلوایی اضافه كرد: در این میان وزیر جهاد كشاورزی هم نامه ای به رئیس سازمان برنامه و بودجه كشور ارسال و درخواست كرده تا شركت بازرگانی دولتی بعنوان زیر مجموعه وزارت صنعت، معدن و تجارت، برنج سفید كشاورزان را به صورت حمایتی با قیمت هر كیلو هشت هزار و ۵۰۰ تومان خریداری كند.
رئیس سازمان جهاد كشاورزی استان خوزستان اظهار داشت: هم اكنون حدود ۲۰۶ هزار هكتار از اراضی استان خوزستان زیر كشت شلتوك رفتند كه پیشبینی می شود حدود ۹۰۰ هزار تُن شلتوك از این سطح برداشت شود.
وی بیان كرد: با وجود تمام پیگیری های ذكر شده در نامه ای به روسای سازمان های جهاد كشاورزی در استان های مختلف كشور ارسال و اعلام كردیم كه در صورت نیاز تاجران، بازرگانان و یا اصناف به برنج تولیدی این استان هماهنگی های لازم برای انتقال محصول را انجام می دهیم.
چنگلوایی تصریح كرد: به دستور استاندار خوزستان در شهرهای مختلف كارگروهی با محوریت فرماندار متشكل از نماینده فرمانداری ها، سازمان صنعت، معدن و تجارت، اتاق بازرگانی، تعاون روستایی و جهاد كشاورزی تشكیل شده كه هدایت و نظارت لازم بر صادرات برنج را داشته باشند.
رئیس سازمان جهاد كشاورزی استان خوزستان افزود: تعدادی كُمباین از استان های دیگر وارد خوزستان شده و هم اكنون جمعا ۸۰۰ دستگاه مشغول برداشت شلتوك تولیدی این استان هستند و تابحال محصول ۶۷ هزار هكتار از اراضی زیر كشت برداشت شده است.
وی اضافه كرد: در جهاد كشاورزی، استاندار خوزستان و سازمان صنعت، معدن و تجارت این استان با جدیت تمام به دنبال خرید حمایتی محصول برنج از كشاورزان برنج كار خوزستانی هستیم.
رئیس سازمان جهاد كشاورزی استان خوزستان اظهار داشت: ضمن مكاتبه با سازمان برنامه و بودجه كشور در عین حال مجوز صادرات را صرفاً برای برنج تولیدی استان خوزستان دریافت كردیم.
او در آخر خبر داد: روز پنجشنبه و جمعه هفته گذشته برخی از تاجران عراقی در شهر سوسنگرد و هویزه حضور پیدا كردند و برای خرید برنج تولیدی این شهرها ابراز علاقه كردند.
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب