رئیس سازمان چای كشور:
تشخیص كیفیت برگ سبز چای برعهده ناظران است
گل چرم: رئیس سازمان چای كشور اظهار داشت: تشخیص خرید برگ سبز چای درجه یك و دو فقط به عهده ناظران خرید مستقر در كارخانجات چای سازی است.
به گزارش گل چرم به نقل از ایسنا، حبیب جهانساز اظهار داشت: ناظران خرید نمایندگان تام الاختیار سازمان چای هستند و بر طبق دستورالعمل های فنی و علمی آنچه در زنبیل كشاورزان است را تشخیص واقعی می دهند و كیفیت آنرا درجه یك یا دو می زنند، تمام تلاش ما این است كه كیفیت برگ سبز خریداری شده به صورت واقعی باشد تا هیچ گونه حقی از چایكار و دولت تضییع نشود.
رئیس سازمان چای كشور اشاره كرد: امسال كمیته نظارت خرید برگ سبز چای بر عهده مدیران اداره چای شهرستان است و بر این اساس رؤسای ادارات باید پاسخگوی عملكرد شهرستان باشد.
او همینطور بر استفاده كارت شناسایی یكسان توسط ناظران خرید، ورود و خروج بموقع ناظران در كارخانجات، رعایت خصوصیات ظاهری و رعایت شئونات اداری، دقت لازم هنگام خرید و كنترل دفترچه های چایكاری توسط ناظران خرید اصرار كرد.
رئیس سازمان چای كشور از طریق اندازی سامانه اعلام شكایات و پیشنهادات توسط سازمان چای كشور در آینده نزدیك آگاهی داد تا كشاورزان و تولیدكنندگان چای ایده ها، نظرات، پیشنهادات و انتقادات و شكایات خودرا بوسیله این سامانه برای سازمان چای كشور ارسال نمایند.
او همینطور از ناظران خرید و مالی سازمان چای خواست نسبت به تشكیل شركت ها جهت اجرای طرح های مكانیزاسیون، اجرای طرح آبیاری تحت فشار و روش های نوین آبیاری، به زراعی و بهسازی باغات چای پیشقدم باشند كه در امتداد پشتیبانی از بخش خصوصی سازمان چای و صندوق پشتیبانی از توسعه صنعت چای كشور در این خصوص با شما همكاری خواهدنمود.
جهانساز در ادامه از واریز 25 میلیارد تومان از بهای برگ سبز چای به چایكاران گیلان آگاهی داد و اضافه كرد: امروز با پرداخت این مبلغ 110 میلیارد و 600 میلیون تومان معادل 70درصد از بهای برگ سبز خریداری شده به چایكاران شمال كشور پرداخت گردید.
وی اظهار داشت: چایكاران گیلان و مازندران از 9 اردیبهشت ماه تا امروز 51 هزار و 800 تن برگ سبز چای به ارزش 161 میلیارد و 900 میلیون تومان از باغ هایشان برداشت كردند كه 90 درصد آن درجه یك بود.
رئیس سازمان چای كشور اظهار داشت: امسال 12 هزار تن چای خشك در 160 كارخانه گیلان و مازندران تولید شد.
جهانساز اشاره كرد: برگ سبز چای در سه مرحله ی بهاره، تابستانه و پاییزه برداشت می شود.
منبع: گل چرم
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب