مدیركل دفتر پنبه و دانه های روغنی وزارت جهاد كشاورزی خبر داد:

90 هزار هكتار اراضی كشور زیر كشت پنبه، خوداتكایی 65 درصدی در تولید

90 هزار هكتار اراضی كشور زیر كشت پنبه، خوداتكایی 65 درصدی در تولید

به گزارش گل چرم مدیركل دفتر پنبه، دانه های روغنی و محصولات صنعتی وزارت جهاد كشاورزی با اشاره به اینكه 90 هزار هكتار از اراضی كشور زیر كشت پنبه است، اظهار داشت: سطح زیر كشت پنبه امسال 27 درصد افزایش داشت.



به گزارش گل چرم به نقل از مهر، ابراهیم هزارجریبی بامداد سه شنبه در گفتگو با خبرنگاران، در حاشیه بازدید از مزارع پنبه شهرستان گرمسار ضمن بیان اینكه شهرستان های گرمسار و آرادان در استان سمنان از شهرهای مهم پنبه خیز شمرده می شود، گفت: امسال ۹۰ هزار هكتار از اراضی كشور زیر كشت پنبه است كه در مقایسه با سال قبل ۲۷ درصد افزایش داشته است.
وی با اشاره به اینكه دو هزار و ۵۰ هكتار از اراضی كشاورزی در استان سمنان زیر كشت پنبه است، اضافه كرد: این در شرایطی است كه میزان كشت پنبه در این منطقه نسبت به سال قبل ۶۰ درصد افزایش داشت.
خوداتكایی ۶۵ درصدی در تولید پنبه
مدیركل دفتر پنبه، دانه های روغنی و محصولات صنعتی وزارت جهاد كشاورزی از افزایش ۲.۵ برابری كشت پنبه نسبت به سال قبل در گرمسار آگاهی داد و تاكید كرد: دستیابی به خودكفایی در تولید پنبه و صنایع تبدیلی این محصول در دستور كار وزارت جهاد كشاورزی قرار دارد.
هزارجریبی با اشاره به اینكه در تولید پنبه به خوداتكایی ۶۵ درصدی در مقایسه با میزان مصرف در سال قبل دست یافتیم، اشاره كرد: كسری موجود در تأمین نیاز كشور به الیاف پنبه بوسیله واردات رفع می شود.
وی با اشاره به اینكه در سال های گذشته ۵۰ درصد از نیاز كشور به الیاف پنبه بوسیله واردات تأمین می شد، اشاره كرد: در افق خوداتكایی برنامه پنبه كشور پیش بینی می شود تا سال ۱۴۰۴ واردات پنبه به صفر می رسد.
توسعه سطح زیر كشت پنبه در دستور كار
مدیركل دفتر پنبه، دانه های روغنی و محصولات صنعتی وزارت جهاد كشاورزی با اشاره به اینكه میانگین سطح زیر كشت برای هر بهره بردار سه هكتار است، افزود: وزارت جهاد كشاورزی در حوزه كشت پنبه برنامه ریزی كرده تا با افزایش میزان سطح زیر كشت و توسعه مكانیزاسیون این میانگین را از سه هكتار به میزان بالاتری افزایش دهد.
هزارجریبی با تاكید بر اینكه پنبه كاران فعال در سراسر كشور دارای تجارب مطلوبی هستند، تصریح كرد: ۱۵ تا ۱۷ استان پنبه خیز در كشور وجود دارد كه مهم ترین آنها سمنان، خراسان رضوی، خراسان شمالی، خراسان جنوبی، فارس، اردبیل، گلستان و اصفهان را می توان نام برد.


منبع:

1398/06/26
15:17:40
5.0 / 5
5524
تگهای خبر: تولید , جهاد كشاورزی , كشاورزی , محصول
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۶ بعلاوه ۱
گل چرم