انجام 128 پروژه پژوهشی در توسعه روستایی

انجام 128 پروژه پژوهشی در توسعه روستایی

گل چرم: 128 پروژه پژوهشی و مطالعاتی در سالهای 1398 تا 1401 توسط موسسه پژوهش های برنامه ریزی، اقتصاد کشاورزی و توسعه روستایی انجام شده است.



به گزارش گل چرم به نقل از مهر، علی کیانی راد، رییس مؤسسه پژوهش های برنامه ریزی، اقتصاد کشاورزی و توسعه روستایی اظهار داشت: از ۱۲۸ پروژه پژوهشی و مطالعاتی یاد شده، ۱۱۶ پروژه داخلی و ۱۲ پروژه به سفارش وزیر و یا سایر معاونت ها و سازمان های وابسته به وزارت جهاد کشاورزی و همین طور بیرون از وزارت متبوع است.
وی درباره ی برون سپاری پروژه ها اضافه کرد: در بازه زمانی یاد شده ۴۴ پروژه پژوهشی و مطالعاتی دیگر نیز به دانشگاه ها و سایر مراکز تحقیقاتی که با این مؤسسه پژوهشی همکاری می کنند، واگذار شده است.
وی پژوهش و مطالعه، مشاوره و ارائه نتایج مطالعات برای تصمیم گیری و سیاست گذاری و آموزش های نظری و کاربردی تخصصی کوتاه مدت برای مدیران و کارشناسان وزارت متبوع و بخش کشاورزی را سه وظیفه اصلی مؤسسه پژوهش های برنامه ریزی، اقتصاد کشاورزی و توسعه روستایی برشمرد و گفت: طراحی و پیشنهاد خط مشی ها و راهبردها در عرصه توسعه کشاورزی و روستایی، با اهمیت ترین وظیفه این مؤسسه پژوهشی است.
کیانی راد افزود: تحقیقات و مطالعات که جز وظایف کلان مؤسسه تحقیقات است، در همه زمینه های در رابطه با اقتصاد و توسعه کشاورزی و روستایی همچون سیاست های حمایتی، تجارت و بازار محصولات انجام می گیرد.
وی اضافه کرد: این مؤسسه پژوهشی در عرصه وظایف مشورتی خود، به عنوان نقطه تماس ملی با تعدادی از سازمان های بین المللی مانند مرکز توسعه روستایی یکپارچه برای آسیا و اقیانوسیه (سیرداپ)، حوزه کشاورزی پیمان شانگهای و حوزه اقتصاد و توسعه کشاورزی و روستایی سازمان فائو و اکو و از جانب وزارت جهاد کشاورزی معرفی شده است.
رئیس مؤسسه پژوهش های برنامه ریزی، اقتصاد کشاورزی و توسعه روستایی اذعان داشت: در مجموع این مؤسسه پژوهشی در عرصه وظیفه مندی خود، نقطه تماس ملی با هشت سازمان بین المللی است.
وی در همین حال ثبت ۶ نظام میراث کشاورزی مهم جهانی ایران در نظام میراث کشاورزی مهم جهانی (جیاس) فائو را از دستاوردهای مؤسسه تحقیقات عنوان نمود.
وی اظهار داشت: در دوره های آموزشی و توانمندسازی داخلی که در سال ۱۴۰۱ برگزار گردید، ۳۶۳۱ نفر- ساعت دوره آموزشی و توانمندسازی در داخل، ۲۱۵۲ نفر - ساعت کارگاه آموزشی، ۱۵۶ نفر - ساعت نشست علمی و ۱۳۸۸ نفر - ساعت کارگاه پژوهشی برگزار شده است.


منبع:

1402/11/22
15:16:25
5.0 / 5
256
تگهای خبر: آموزش , بازار , جهاد كشاورزی , كشاورزی
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۹ بعلاوه ۳
گل چرم