برگزاری چهارمین رویداد ایده بازار خوراك و نوشیدنی

برگزاری چهارمین رویداد ایده بازار خوراك و نوشیدنی

گل چرم: چهارمین رویداد ایده بازار خوراك و نوشیدنی در دانشگاه صنعتی امیركبیر برگزار می گردد كه متقاضیان تا آخر مرداد ماه می توانند طرح های خویش را به این ایده بازار ارسال نمایند.


به گزارش گل چرم به نقل از ایسنا، هدف از برگزاری رویداد ایده بازار خوراک و نوشیدنی شناسایی ظرفیت های ناشناخته در کشور و همسو کردن آنها در جهت حل مسائل موجود در حوزه سلامت کشور است.
چهارمین رویداد ایده بازار خوراک و نوشیدنی توسط دفتر توسعه فناوری سلامت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با همکاری دانشگاه علوم پزشکی ایران، دانشگاه صنعتی امیرکبیر و با عاملیت مرکز تبادل فناوری ایده بازار امیرکبیر بعنوان کارگزار رسمی وزارت بهداشت و درمان برگزار می گردد.

مواد اولیه، تولید، بسته بندی، کنترل، فناوری های دیجیتال، حمل و نقل، مارکتینگ، ماشین آلات و تجهیزات، کاهش هزینه و افزایش بهره وری، مواد اولیه و ترویج فرهنگ سلامت غذایی از محورهای این ایده بازار است.

انعقاد قرارداد تجاری سازی با فناور، ارتباط با جامعه سرمایه گذاران و بهره برداران و حمایت های معنوی و تسهیل در فرایندها و مجوزها از مزایای این رویداد به حساب می آید.
از طرح های منتخب در ۳ رویداد گذشته، می توان به طرح های قاشق سینرژیک، کافی باکس، مکمل غذایی سبز، شیرین کن طبیعی از گیاه استویا، پودر عدسک آبی، دسر نوشیدنی سین بیوتیک بر پایه آب پنیر اسیدی، شیلین؛ پروتئین شیرین مزه مونلین، کمپلکس معلق کننده ذرات در نوشیدنی و دوغ، نمک فانکشنال؛ در راه جلوگیری از افزایش فشار خون، سوش پروبیوتیک لیوفلیزه شده بومی، پنیر فتای سین بیوتیک با استفاده از بتاگلوکان و بیفیدوباکتریوم، آفلامتر؛ شناسایی سریع آفلا توکسین اشاره نمود.

انعقاد قرارداد تجاری سازی با برخی فناوران این رویدادها و ایجاد ارتباط میان فناور و صنعت، همچون دستاوردهای این رویدادها بوده است.




منبع:

1399/05/01
13:57:47
5.0 / 5
3079
تگهای خبر: آموزش , بازار , تولید , فناوری
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۳ بعلاوه ۳
گل چرم