خاوازی خبر داد؛
اختصاص۴۰۰ میلیارد تومان برای جلوگیری از خشكیدگی نخیلات خوزستان
وزیر جهاد کشاورزی از امهال تسهیلات، تامین نهاده ها و اختصاص اعتبار برای جبران خسارت خشکیدگی نخیلات خوزستان آگاهی داد.
به گزارش گل چرم به نقل از وزارت جهاد کشاورزی، کاظم خاوازی در نشست مشترک ستاد بحران و شورای کشاورزی قرارگاه آبرسانی استان که با حضور معاون اول رییس جمهور در اهواز برگزار شد، اظهار داشت: طی جلساتی که داشته ایم قرار شد تا ۳ سال امهال برای وام های بانک کشاورزی در نظر بگیریم همین طور یک هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان اعتبار که یک هزار میلیارد تومان آن برای وزارت جهاد کشاورزی و ۵۰۰ میلیارد تومان آن نیز سهم وزارت نیرو بوده برای لایروبی در نظر گرفته شده است.
وزیر جهاد کشاورزی با اعلان اینکه ۱۵ هزار تن علاوه بر سهمیه های موجود نهاده های دامی به خوزستان تخصیص داده شده است، اضافه کرد: در مصوبه اخیر ۷۰ میلیارد تومان برای مقابله با آفات و گردوغبار و بیماری جنگلها دیده شد و ۵۰ میلیارد تومان برای تامین علوفه نیز در نظر گرفته شده است.
وی یکی از نگرانی های وزارت جهاد کشاورزی را خشک شدن نخلستان ها و اراضی کشاورزی آبادان و خرمشهر عنوان و اظهار نمود: برای حل این نگرانی ۴۰۰ میلیارد تومان اعتبار نیز دیده شده است که امیدوار هستیم با برنامه پیشنهادی بتوانیم شاهد بهبودی شرایط در خوزستان باشیم.
این مطلب را گل چرم می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان گل چرم در مورد این مطلب