بازخورد خبر مهر؛

استانداری مازندران برداشت زودهنگام و رنگ آوری مرکبات را ممنوع کرد

استانداری مازندران برداشت زودهنگام و رنگ آوری مرکبات را ممنوع کرد

رئیس اتحادیه بارفروشان از ممنوعیت رنگ آوری و برداشت زودتر از موعد مرکبات همچون نارنگی، پرتقال و لیمو خبرداد.


به گزارش گل چرم به نقل از مهر، مصطفی دارایی نژاد ضمن اشاره به این که رنگ آوری میوه سبب سمی شدن آن و به خطر افتادن سلامت مردم می شود اضافه کرد: طبق تصمیم گرفته شده و برگزاری جلسات مختلف با مسؤلان ذی ربط، استانداری مازندران ممنوعیت برداشت زودتر از موعد مرکبات و رنگ آوری آنها را به کشاورزان و باغداران استان مازندران اعلام نمود. وی ضمن اشاره به این که بعضی از سودجویان با برداشت بی موقع و رنگ آوری مرکبات همچون نارنگی این میوه را تا ۵۰ درصد گران تر از قیمت واقعی آن عرضه می کردند اظهار داشت: بر طبق این تصمیم باغداران از آغاز مهرماه اجازه برداشت نارنگی و از ۱۵ آبان ماه اجازه برداشت پرتقال را خواهند داشت، چونکه در این زمان قند میوه رسیده و رنگ آن هم به صورت طبیعی تغییر می کند. رئیس اتحادیه بارفروشان با اشاره به اینکه در سالهای گذشته رنگ آوری میوه انجام می شد افزود: برخی باغداران برای سود بیشتر از یک ماه تا ۴۰ روز زودتر میوه را برداشت می کردند که این رویه ممنوع گردید. دارایی نژاد ضمن اشاره به این که قیمت هویج الان در بازار عمده فروشی ۱۰ تا ۱۴ هزار تومان است اظهار داشت: در حال حاضر همچنان صادرات این محصول ادامه دارد و مصرف آن هم به علت کرونا دو تا سه برابر شده است که پیشبینی می شود با ورود این محصول از شهرهای مختلف، قیمت آن کاهش بیشتری داشته باشد. وی افزود: تولید سیب در شرایط مناسبی است و پیشبینی می شود سال جاری ۴.۵ تا ۵ تن سیب تولید شود. رئیس اتحادیه بارفروشان هفته قبل در گفتگو با خبرنگار مهر اطلاع داده بود: فصل برداشت نارنگی اول مهرماه است اما عده ای مبادرت به برداشت زودهنگام این محصول و رنگ آوری آن کرده اند که برای سلامت جامعه مضر است. وی خواهان ورود وزارت جهاد کشاورزی و وزارت بهداشت به این ماجرا و ممنوعیت برداشت زود هنگام و رنگ آوری مرکبات شده بود.(اینجا بخوانید)


منبع:

1400/06/21
10:01:12
5.0 / 5
403
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۹ بعلاوه ۳
گل چرم