معاون جهاد كشاورزی چهارمحال و بختیاری خبرداد؛

تولید سالانه ۶ هزار تن قارچ در چهارمحال و بختیاری

تولید سالانه ۶ هزار تن قارچ در چهارمحال و بختیاری

به گزارش گل چرم معاون بهبود تولیدات گیاهی جهاد کشاورزی چهارمحال و بختیاری با اعلان اینکه این استان رتبه هفتم تولید قارچ کشور را دارد، اظهار داشت: سالانه شش هزار تن قارچ در این استان تولید می شود.



به گزارش گل چرم به نقل از مهر، حسین برزگر قبل از ظهر شنبه در نشست خبری با اعلان اینکه سرانه مصرف قارچ در چهارمحال و بختیاری پایین تر از میزان مصرف کشوری است، اظهار نمود: سرانه مصرف قارچ در کشور یک کیلو و ۲۰۰ گرم است در صورتیکه این مهم در استان کم تر از ۸۰۰ گرم است.
وی با اشاره به ضرورت ترویج فرهنگ مصرف قارچ در استان، عنوان کرد: قارچ منبع پروتئین و فیبر است که میانگین مصرف در چهارمحال و بختیاری باید به نرخ کشوری افزایش یابد.
معاون بهبود تولیدات گیاهی جهاد کشاورزی چهارمحال و بختیاری با اشاره به فعالیت ۳۲ واحد صنعتی و ۱۵۰ واحد خانگی تولید قارچ در استان، اشاره کرد: سالانه شش هزار تن قارچ در این استان تولید می شود.
برزگر با اعلان اینکه استان رتبه هفتم تولید قارچ کشور را دارد، اظهار داشت: سالانه شش هزار تن قارچ در این استان تولید می شود.
جشنواره تخصصی قارچ در چهارمحال و بختیاری برگزار می شود
وی با اشاره به این که صادرات قارچ از استان بصورت پیوسته و دائمی نیست، مطرح کرد: قارچ تولید شده در چهارمحال و بختیاری بصورت فصلی و غیر دائمی به کشورهای کویت، امارات، عراق و ارمنستان قارچ صادر می شود.
معاون بهبود تولیدات گیاهی جهاد کشاورزی چهارمحال و بختیاری از برگزاری اولین جشنواره تخصصی قارچ و اولین جشنواره آشپزی با قارچ در چهارمحال و بختیاری آگاهی داد و اظهار داشت: این جشنواره در تاریخ ۱۶ بهمن ماه همزمان با دهه مبارک فجر در استان برگزار می گردد که تا کنون ۴۵ نفر از بانوان استان جهت شرکت در این جشنواره ثبت نام کرده اند.


منبع:

1400/11/04
11:15:00
5.0 / 5
621
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۹ بعلاوه ۲
گل چرم