عضو هیات رئیسه شورای ملی زعفران عنوان كرد

به جای اینکه بگوییم کشورها زعفرانمان را می برند، باید به فکر افزایش عملکرد باشیم

به جای اینکه بگوییم کشورها زعفرانمان را می برند، باید به فکر افزایش عملکرد باشیم

به گزارش گل چرم، عضو هیات رئیسه شورای ملی زعفران اظهار نمود: به جای این که به صورت مداوم بگوییم برخی کشورها زعفران ایران را می برند، باید به فکر افزایش عملکرد در سطح، ارتقای کمی و کیفی محصول زعفران، ایجاد صنایع تبدیلی و فرآوری و تقویت آنها باشیم.



علی حسینی در گفتگو با ایسنا، با اشاره به اینکه ۱۰ تا ۱۵ روز دیگر زعفران نو وارد بازار می شود، اظهار داشت: باید بپذیریم عملکرد ما در واحد سطح در مزرعه پایین است و نسبت به گذشته ۴۰ تا ۵۰ درصد کاهش پیدا کرده است.

وی افزود: کسانی که دغدغه این محصول را دارند باید وارد کار شوند. به جای این که در مورد قیمت صحبت نماییم یا این که به صورت مداوم بگوییم برخی کشورها زعفران ایران را می برند باید به فکر افزایش عملکرد در سطح و ارتقای کمی و کیفی محصولاتمان باشیم و داده ها را بهتر رصد نماییم.

عضو هیات رئیسه شورای ملی زعفران افزود: چرا فرآوری زعفران هایمان به کشورهای دیگری سپرده می شود مگر در داخل کشور علم و توانایی فرآوری این محصول را نداریم؟ چرا کسی پیگیر این مورد نمی شود؟ البته برخی هم با طرح این سوالات ابراز ناراحتی می کنند.

وی خاطرنشان کرد: باید کاری نماییم تا سرمایه ملی هدر نرود و دستاوردی هم در این حوزه داشته باشیم. باید امید را در دل کشاورزان زنده نگه داریم. صنایع تبدیلی ایجاد و آنها را توسعه دهیم تا کشاورز دغدغه محصول تولیدی خویش را نداشته باشد.

حسینی در انتها اظهار داشت: به جای خام فروشی در زعفران بهتر است بر روی تولید فرآورده های جانبی زعفران تمرکز نماییم.




1401/07/20
17:01:21
5.0 / 5
4511
تگهای خبر: بازار , تولید , فروش , محصول
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۸ بعلاوه ۵
گل چرم