تولید خودروی انگلیسی به قله رسید؟

تولید خودروی انگلیسی به قله رسید؟

گل چرم: یک نهاد صنعتی اعلام نمود تولید خودروی بریتانیا در ژوئن برای پنجمین ماه متوالی نسبت به سال قبل افزوده شد برای اینکه کمبود تراشه های ناشی از بیماری همه گیر کم شد.


به گزارش گل چرم به نقل از ایسنا، انجمن تولیدکنندگان و بازرگانان اعلام نمود که در مجموع ۸۴ هزار و ۷۶۷ خودرو در ماه گذشته از کارخانه های بریتانیا خارج شد که نسبت به سال قبل نزدیک به ۱۶.۲ درصد افزایش داشته است.
انتظار می رود کل تولید خودرو تا انتهای سال نزدیک به ۱۱ درصد افزایش یابد و به ۸۶۰ هزار دستگاه برسد. تولید می تواند تا سال ۲۰۲۸ به سطح پیش از همه گیری یک میلیون دستگاه برسد.
داده های صنعت نشان میدهد که تولید خودرو های الکتریکی، پلاگین هیبریدی و برقی باتری دار در شش ماه اول سال، نزدیک به ۷۲ درصد افزوده شد و به رکورد ۱۷۰ هزار و ۳۲۱ دستگاه رسید.
طبق گزارش رویترز، گروه تاتا هند در اوایل ماه جاری اعلام نمود که می خواهد یک کارخانه باتری خودرو های الکتریکی به ارزش ۴ میلیارد پوند (۵.۲ میلیارد دلار) در بریتانیا بسازد و با این کار، رونق بزرگی را برای صنعت خودروی بریتانیا به ارمغان می آورد.




منبع:

1402/05/17
08:01:42
5.0 از 5
402
تگهای خبر: تولید
این مطلب را گل چرم می پسندید؟
(1)
(0)
X

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان گل چرم در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۲ بعلاوه ۵
پربیننده های گل چرم

چالشی های گل چرم

تازه های گل چرم

گل چرم