شروع توزیع اقلام تنظیم بازار موکب داران اربعین
به گزارش گل چرم، رییس سازمان جهاد کشاورزی با اشاره به سهمیه اقلام تنظیم بازار ویژه اربعین، اظهار داشت: در آستانه اربعین حسینی، 1550 تن برنج، شکر، گوشت قرمز و مرغ بین موکب داران استان تهران توزیع می شود.
به گزارش گل چرم به نقل از مهر، جبرئیل برادری، رییس سازمان جهاد کشاورزی در مورد اختصاص سهمیه تنظیم بازار اقلام و کالاهای ضروری ویژه اربعین برای موکب داران تهران، اظهار داشت: این کالاها شامل برنج، گوشت قرمز، گوشت مرغ و شکر است.
وی اضافه کرد: این اقلام در مکاتبه با استانداری و با معرفی نامه ستاد عتبات عالیات استان تهران جهت برگزاری موکب اربعین حسینی عرضه می شود.
برادری بیان کرد: این اقلام شامل ۱۰۰ تن گوشت قرمز منجمد، ۳۰۰ تن گوشت مرغ منجمد، هزار تن برنج و ۱۵۰ تن شکر است.
وی اضافه کرد: موکب داران می توانند جهت تامین نیاز خود به این کالاها با معرفی نامه امور ستاد عتبات در سطح تهران، به اداره کل غله (برای شکر و برنج) و شرکت پشتیبانی امور دام (برای گوشت قرمز و مرغ) مراجعه نمایند.
این مسئول دولتی درباب قیمت این کالاها، اظهار داشت: برنج با قیمت مصرف کننده هر کیلو گرم ۵۹ هزار و ۸۰۰ تومان، شکر بسته بندی ۶۵ هزار تومان، گوشت قرمز منجمد ۳۹۵ هزار تومان و گوشت مرغ منجمد ۹۰ هزار تومان در این طرح عرضه خواهد شد.
رئیس جهاد کشاورزی استان تهران اظهار داشت: روند توزیع این اقلام برای هیات در محرم و صفر قبل از این انجام شده بود و هم اکنون این طرح برای موکب داران از امروز شروع شده است و مکاتبات برای اختصاص سهمیه ویژه پیاده روی جاماندگان نیز در حال انجام می باشد و در صورت موافقت استانداری و اختصاص سهمیه، اعلام خواهد شد.
منبع: golcharm.ir
این مطلب را گل چرم می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان گل چرم در مورد این مطلب