لزوم بهبود کیفیت آرد نان خشک گران تر از نان تازه است

لزوم بهبود کیفیت آرد نان خشک گران تر از نان تازه است

به گزارش گل چرم، رئیس اتاق اصناف تهران با اشاره به اینکه باید آرد با کیفیت تری به مردم برسد، اظهار داشت: پیشنهاد نهائی ما اینست که نرخ نان در کشور تک نرخی شود تا جلوی رانت و مشکلات فعلی گرفته شود.



به گزارش گل چرم به نقل از مهر، حمیدرضا رستگار، رئیس اتاق اصناف تهران، امروز در نشست خبری در رابطه با تعیین دستوری نرخ بعضی از اصناف اظهار داشت: یکی از اشکالات موجود اینست که نرخ ها دیر به دست ما می رسد و وارد فرایند رسیدگی، تأیید یا تعیین تکلیف می شود. حالا در ماه مرداد قرار داریم، اما هنوز چند اتحادیه نتوانسته اند نرخ خویش را دریافت کنند؛ بعنوان مثال، نرخ اتحادیه آرایشگران باید از جانب اتاق اصناف تأیید شود. ما مسئولیت خویش را انجام داده ایم، اما معین نیست چرا این فرایند تا مرداد به طول انجامیده است.
وی اضافه کرد: اگر ما مرجع هستیم، نرخ هایی که عرضه می دهیم بعد از تصویب کمیسیون نرخ گذاری و بر مبنای بررسی های میدانی، هزینه آب، برق، گاز، مالیات، کارگر و آنالیزهای دقیق تعیین می شود. متاسفانه بعد از انجام کار توسط ما، سازمان مرتبط باید تعیین تکلیف کند که این کار را انجام نمی دهد.
رئیس اتاق اصناف تهران اضافه کرد: در این فاصله زمانی، واحد صنفی نمی تواند بدون نرخ فعالیت کند. همان گونه که حقوق کارمندان ابتدای سال تعیین می شود، نرخ ها هم باید بموقع مشخص شود. وقتی اجاره بها و هزینه های آب، برق و سایر موارد به روز می شود، منطقی نیست که نرخ ها معطل بمانند.
وی افزود: دستگاه های مرتبط باید حداکثر تا پایان فروردین نرخ را تصویب کنند تا ۱۱ ماه باقیمانده سال، کارها طبق قانون و ضوابط صورت گیرد.

نان باید تک نرخی شود


رستگار با اشاره به بحث نان اظهار داشت: به سبب حساسیت ملی و سهم بالای یارانه ای که دولت پرداخت می کند، هدف اینست که این یارانه به دست مصرف کننده نهائی برسد. اما چند نرخی بودن نان سبب می شود نتوانیم نظارت و بازرسی دقیق انجام دهیم. اتحادیه نانوایان آنالیز نرخ نان را عرضه کرده است، ولی اگر واحد صنفی را موظف به پخت نان دولتی نماییم، هزینه و درآمد باید منطبق با حقیقت باشد و نمی توان از نانوا خواست با هزینه شخصی این کار را انجام دهد.
وی اشاره کرد: پیشنهاد نهائی ما اینست که نرخ نان در کشور تک نرخی شود تا جلوی رانت و مشکلات فعلی گرفته شود و یارانه مستقیم به دست مردم برسد. هم اکنون، طبق آمار، بیشتر نانوایی ها مخصوصاً در شهرستان ها نان دولتی می پزند، اما باید بسمت تک نرخی شدن حرکت نماییم.
رئیس اتاق اصناف تهران در مورد این که گفته می شود با خروج الزامی اتباع افغان، حدود ۶ درصد از مصرف نان کم شده است، اظهار داشت: همچنان نان غذای اصلی مردم ماست. همان گونه که آب نیاز همگان است، نان هم چنین جایگاهی دارد. البته بخشی از جامعه از نظر معیشتی ضعیف تر است و باید تدبیری برای آنها اندیشید. اتباع هم میهمان ما هستند و باید با حساب و کتاب به آنها خدمات داد.

کیفیت نان جای بحث دارد


وی تصریح کرد: امروز متاسفانه نان خشک گران تر از نان تازه است. این به خاطر آن است که برخی نان یارانه ای را خشک کرده و می فروشند. مردم هم باید در مصرف دقت کنند تا منابع هدر نرود.
رئیس اتاق اصناف تهران اظهار داشت: کیفیت نان هم جای بحث دارد که بخشی در ارتباط با تجهیزات و آموزش نانوایان و بخشی در ارتباط با کیفیت آرد است. باید آرد با کیفیت تری به مردم برسد.
وی تاکید کرد: نانوا موظف است نرخ نان را در محل نصب کند. این یک فرهنگ و مطالبه عمومی است و مردم نباید نسبت به آن بی تفاوت باشند. اگر گزارشی دارید، حتما به ما عرضه دهید تا رسیدگی نماییم.
رستگار اظهار داشت: درد و درمان این مورد مشخص است و تنها چاره، تک نرخی شدن نان و رساندن یارانه به انتهای زنجیره است.
حرف آخر اینکه رئیس اتاق اصناف تهران گفت: کیفیت نان هم جای بحث دارد که بخشی در رابطه با تجهیزات و آموزش نانوایان و بخشی در رابطه با کیفیت آرد است. این یک فرهنگ و مطالبه عمومی است و مردم نباید نسبت به آن بی تفاوت باشند.

1404/05/21
10:23:35
5.0 از 5
31
تگهای خبر: آموزش , اتاق اصناف , اتحادیه , خدمات
این مطلب را گل چرم می پسندید؟
(1)
(0)
X

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان گل چرم در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۴ بعلاوه ۱
پربیننده های گل چرم

چالشی های گل چرم

تازه های گل چرم

گل چرم