یك مقام مسئول در سازمان شیلات اعلام كرد؛
ارزآوری۱۵۰میلیون دلاری صادرات میگو، تولید۳۸هزار تن میگو تا پایان۹۷
گل چرم: مدیركل دفتر امور میگو و آبزیان آب شور سازمان شیلات اظهار داشت: پیش بینی امسال ما تولید ۳۸ هزار تن میگو در ۵ استان میگوپرور كشور است.
به گزارش گل چرم به نقل از سازمان شیلات ایران، وحید معدنی در حاشیه آغاز فصل صید از مزارع پرورش میگو گمیشان، با الام این مطلب اظهار نمود كه سهم استان گلستان بیش از ۲۵۰۰ تن بوده است.
وی با اشاره به اینكه تولیدات كشاورزی تحت تاثیر اقلیم های جغرافیایی و تمهیدات برنامه ای هستند، اظهار داشت: با تمام مشكلاتی كه برای تامین نهاده ها و شرایط اقلیمی در جنوب كشور و گلستان صورت گرفت پیش بینی ما این است كه بتوانیم به رقمی بالای ۳۵ هزار تن دست پیدا نماییم.
مدیركل دفتر امور میگو و آبزیان آب شور خاطرنشان كرد: استان گلستان بعد از استان های هرمزگان و بوشهر جایگاه سوم كشور را داراست و بعد از گلستان استان های سیستان و بلوچستان و خوزستان هستند.
معدنی در مورد آمار صادرات میگو در سال قبل تصریح كرد: در سال ۹۶ بر مبنای آمار رسمی گمركات كشور بیش از ۸۰ درصد میگوی كشور مشتمل بر ۳۲ هزار تن صادرات شده و بیش از ۱۵۰ میلیون دلار درآمد ارزی داشتیم.
مدیركل دفتر امور میگو و آبزیان آب شور سازمان شیلات ایران به حمایت های دولت در توسعه آبزی پروری اشاره نمود و اضافه كرد: حوزه اعتباری و تسهیلات و همینطور پوشش های بیمه ای و اعتبارات نوسازی و تكمیل مزارع به لحاظ مكانیزاسیون همچون همكاری های دولت با تولیدكنندگان است.
معدنی اظهار داشت: تسهیلات عرضه شده به متقاضیان در حوزه شیلات معمولا بدون سقف هستند و بسته به قدرت جذب سرمایه گذاران دارد.
وی افزود: بر مبنای سیاست هایی كه دولت در تخصیص اعتبارات ارزی در نظر گرفت، گروه های مختلف كالایی تعریف شد و ما برخی نهاده ها در حوزه غذا و ادوات در حوزه پرورش آبزایان را معرفی كردیم كه از ارز ۴۲۰۰ تومانی استفاده كنند.
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب