شروع بازسازی زیرساخت های لطمه دیده صیادی در سواحل جنوب
گل چرم: در نشست بررسی خسارت های جنگ به بخش صیادی هرمزگان، پیگیری های گسترده ای برای بازسازی زیرساخت های صیادی جزیره هنگام و پشتیبانی از شناورهای صدمه دیده از جاسک شروع شد.
به گزارش گل چرم به نقل از مهر از وزارت جهاد کشاورزی، نشست تخصصی بررسی خسارت های جنگ به بخش صیادی هرمزگان با حضور سمیه رفیعی عضو هیأت رئیسه مجلس شورای اسلامی، معاون وزیر و رییس سازمان شیلات ایران، رییس کمیسیون کشاورزی مجلس، رییس کمیسیون عمران مجلس، مدیرکل امور راه و ترابری سازمان برنامه و بودجه، معاون پارلمانی معاون رئیس جمهوری در امور روستایی و مناطق محروم، مدیرکل شیلات هرمزگان و جمعی از مسئولان و نمایندگان منطقه برگزار شد.
در این نشست بر ضرورت بازسازی زیرساخت های صیادی جزیره هنگام و دفاع از شناورهای لطمه دیده تاکید و مقرر شد؛ با هماهنگی سازمان برنامه و بودجه، بودجه ای ۴۰ میلیارد تومانی برای بازسازی زیرساخت ها و تقویت زنجیره فعالیت صیادی اختصاص پیدا کند تا روند برگشت صیادان به چرخه فعالیت با سرعت بیشتری صورت گیرد.
مطالبات عنوان شده در این نشست شامل مواردی نظیر تعیین تکلیف شناورهای منهدم شده، راه اندازی سایبان صیادی، تامین یخ ساز، استقرار جایگاه سوخت سیار و راه اندازی دفتر صید بود. در این راستا، اولویت اصلی بر جبران خسارت شناورهای کوچک و قایق های بانوان صیاد قرار گرفته است تا معیشت خانواده های لطمه دیده از جنگ به سرعت ترمیم شود.
همچنین در این نشست، ضرورت رسیدگی به وضعیت لنج های صیادی در جاسک و جبران خسارت های وارد شده به این شناورها مورد بحث و بررسی قرار گرفت. با عنایت به اینکه این شناورها با سرمایه گذاری بخش خصوصی فعالیت می نمایند، بر لزوم حمایت فوری دولت برای برگشت صیادان به دریا تاکید شد. علاوه بر این، برنامه هایی جهت توسعه اقتصاد دریامحور با مشارکت بانوان و ایجاد موقعیت های درآمد پایدار از راه گردشگری در جزایر هنگام و قشم نیز در دستور کار قرار گرفت.
حرف آخر اینکه به گزارش گل چرم به نقل از مهر از وزارت جهاد کشاورزی، نشست تخصصی بررسی خسارت های جنگ به بخش صیادی هرمزگان با حضور سمیه رفیعی عضو هیات رئیسه مجلس شورای اسلامی، معاون وزیر و رئیس سازمان شیلات ایران، رئیس کمیسیون کشاورزی مجلس، رئیس کمیسیون عمران مجلس، مدیرکل امور راه و ترابری سازمان برنامه و بودجه، معاون پارلمانی معاون رییس جمهور در امور روستایی و مناطق محروم، مدیرکل شیلات هرمزگان و جمعی از مسؤلان و نمایندگان منطقه انجام شد. مطالبات عنوان شده در این جلسه شامل مواردی نظیر تعیین تکلیف شناورهای منهدم شده، راه اندازی سایبان صیادی، تامین یخ ساز، استقرار جایگاه سوخت سیار و راه اندازی دفتر صید بود.
منبع: golcharm.ir
این مطلب را گل چرم می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان گل چرم در مورد این مطلب