عضو هیات مدیره اتحادیه باغداران:
سرما تا حالا مشکل جدی برای باغها ایجاد نکرده است
به گزارش گل چرم عضو هیات مدیره اتحادیه باغداران کشور اظهار داشت: سرمایی که از اواخر اسفندماه تا نیمه های فروردین بر کشور حاکم شد آنقدر شدید نبود که خسارت جدی به باغها وارد کند.
مجتبی شادلو در گفت و گو با ایسنا، در پاسخ به این پرسش که آیا با تغییرات جوی در اسفندماه باغهای کشور گرفتار سرمازدگی شده اند یا خیر؟ اظهار داشت: از اواخر اسفندماه تا نیمه های فروردین با هوای خنک و سردی در بعضی مناطق مواجه شدیم اما هم اکنون موج گرمایی کشور را فرا گرفته که نامتعارف است.
وی افزود: خوشبختانه این سرما در مناطق سردسیر کشور مشکلی برای باغها ایجاد نکرد، برای اینکه این مناطق بطور طبیعی در این موقع سال با سرما مواجهند و هنوز بهار آنها فرا نرسیده است و از سویی زمان گلدهی درختان هم نبود.
عضو هیات مدیره اتحادیه باغداران افزود: تنها در مناطق گرم و نیمه گرم که فصل گلدهی درختان بود نگران سرمازدگی بودیم ولی سرما آنقدر شدید نبود که خسارت وارد کند و بطور کل می توان اظهار داشت که تا حالا برای باغها کشور شرایط حادی به وجود نیامده است.
وی در آخر اظهار داشت: امیدواریم که وضعیت جوی متعادل شود و شاهد پرباری در بخش کشاورزی باشیم.
منبع: گل چرم
این مطلب را گل چرم می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان گل چرم در مورد این مطلب