قائم مقام وزیر جهاد كشاورزی؛

نارسایی های طرح سیستان تا مردادماه برطرف می شود

نارسایی های طرح سیستان تا مردادماه برطرف می شود

قائم مقام وزیر جهاد كشاورزی اظهار داشت: نارسایی های 32 هزار هكتاری دشت سیستان تا مردادماه رفع می شود.


به گزارش گل چرم به نقل از وزارت جهاد کشاورزی، عباس کشاورز قائم مقام وزیر جهاد کشاورزی در جلسه بررسی طرح آبرسانی ۴۶ هزار هکتاری اراضی دشت سیستان، اظهار داشت: آبرسانی به ۳۲ هزار هکتار از این اراضی انجام شده و الان به بهره برداری رسیده است.
وی در این نشست با اشاره به نامه وزیر جهاد کشاورزی برای رفع بعضی از نارسایی های موردی در پروژه آبیاری دشت سیستان، اشاره کرد: باید تا اوایل مردادماه مباحث اجتماعی و فنی در طرح آبرسانی ۳۲ هزار هکتاری اراضی به بهره برداری رسیده، صورت گیرد و نتیجه آن به نماینده استاندار، نماینده کشاورزان و نماینده وزارت جهاد کشاورزی اعلام گردد.
کشاورز با اشاره به تاکید وزیر جهاد کشاورزی برای اجرای طرح الگوی کشت در دشت سیستان، اظهار داشت: باید برای دشت سیستان الگوی کشت ارائه و تامین خدمات پشتیبانی، علمی تحقیقاتی در ساختارهای دولتی، غیردولتی و بانکی برنامه ریزی شود.
قائم مقام وزیر جهاد کشاورزی با بیان این که باید برای کشت پاییزه آماده باشیم، اظهار داشت: منظور از کشت پاییزه، فعالیت در تمام سطوح کشت است که شامل زراعت، شیلات، دامپروری و سایر کارهای کشاورزی می شود.
وی تاکید کرد: برای ۱۴ هزار هکتار باقی مانده طرح آب رسانی دشت سیستان باید برنامه ریزی به صورت قطعه به قطعه انجام تا مشکل آن به صورت شبکه برطرف و تا آخر شهریورماه تحویل شود.
حضور ۷۰ هزار بهره بردار در طرح ۴۶ هزار هکتاری دشت سیستان
علیمراد اکبری معاون امور آب و خاک وزارت جهاد کشاورزی نیز در این نشست با اشاره به حضور ۷۰ هزار بهره بردار در پروژه آبرسانی دشت سیستان، اظهار داشت: ۳ هزار و ۴۰۰ میلیارد تومان برای اجرای طرح آبرسانی با لوله به ۴۶ هزار هکتار از اراضی دشت سیستان هزینه شده است.
وی با اشاره به این که این پروژه کاملاً اقتصادی می باشد، اظهار داشت: این طرح در منطقه ای به وسعت ۲۰۰ هزار هکتار از دشت سیستان اجرا و تامین، انتقال و توزیع آب تا پای گیاه انجام شده است.
اکبری تصریح کرد: مقرر شده است، پیمانکاران مراکز خودرا در این پروژه تعطیل نکنند تا به مرکز خدمات ترویجی بخش خصوصی تبدیل گردد.
ارائه الگوی تولید برای دشت سیستان
جواد وفابخش معاون امور زراعت وزارت جهاد کشاورزی نیز در ادامه این جلسه با اشاره به این که سال قبل بنا بوده الگوی کشت دشت سیستان را تهیه نماییم، اظهار داشت: زراعت به تنهایی نمی تواند سبب ماندگاری مردم در این منطقه شود و باید زنجیره تولید را در این منطقه تامین نماییم.
وی با اشاره به این که این پروژه برای کنترل نوسانات تولید اجرایی شده است، تصریح کرد: باید برای تولید در دشت سیستان برنامه ریزی کلی صورت گیرد و بهتر است نام الگوی کشت را به الگوی تولید تغییر دهیم.

1399/03/29
18:09:11
5.0 / 5
2994
تگهای خبر: تولید , جهاد كشاورزی , خدمات , كشاورزی
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۱ بعلاوه ۵
گل چرم